Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να δοκιμάζουν παγωτά. Ή να παίζουν video games. Ή να φτιάχνουν σταυρόλεξα. Μήπως έχετε κάποιο κρυφό ταλέντο;
Έχετε συναντήσει κάποιον που όταν τον ρωτούν τι δουλειά κάνει, η απάντησή του προκαλεί περισσότερες ερωτήσεις. Επιπλέον, πολλές από αυτές τις δουλειές φαίνονται τόσο ελκυστικές, σχεδόν διασκεδαστικές. Τους πληρώνουν πράγματι για να τις κάνουν;
ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ
Ετήσιο εισόδημα: $70,000
Τι κάνει: Πετάει γύρω-γύρω για να βλέπουν τη διαφήμιση οι άνθρωποι στο έδαφος.
Προσόντα: Πτυχίο χειριστή.
Έχετε συναντήσει κάποιον που όταν τον ρωτούν τι δουλειά κάνει, η απάντησή του προκαλεί περισσότερες ερωτήσεις. Επιπλέον, πολλές από αυτές τις δουλειές φαίνονται τόσο ελκυστικές, σχεδόν διασκεδαστικές. Τους πληρώνουν πράγματι για να τις κάνουν;
ΓΚΟΥΦΥ, ΜΙΚΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΗ DISNEYLAND
Ετήσιο εισόδημα: $32,000 Τι κάνει: Φοράει το κοστούμι του αγαπημένου σας χαρακτήρα, φωτογραφίζεται, χορεύει, δίνει χαρά.Προσόντα: Ύψος ανάλογα με τον χαρακτήρα (π.χ. ο Μίκυ δεν είναι ψηλότερος από τον Γκούφη), να έχει χάρη στις κινήσεις, να είναι καλός με τα παιδιά.
ΠΑΙΚΤΗΣ VIDEO GAMES
Τι κάνει: Διδάσκει τεχνικές και κόλπα σε νεώτερους παίκτες που θέλουν να πετύχουν στο παιχνίδι ή να ασχοληθούν επαγγελματικά σε αγώνες.
Προσόντα: Να ξέρει καλά τα παιχνίδια, να μπορεί να μεταδώσει αποτελεσματικά τις γνώσεις του
Προσόντα: Να ξέρει καλά τα παιχνίδια, να μπορεί να μεταδώσει αποτελεσματικά τις γνώσεις του
ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΠΑΓΩΤΟΥ
Ετήσιο εισόδημα: $60,000
Τι κάνει: Αξιολογεί τα παγωτά πριν την κυκλοφορία τους στην αγορά. Γεύση, υφή, μυρωδιά, όλα μπαίνουν στη ζυγαριά της ποιότητας για να διαπιστωθεί αν θα αρέσουν στον κόσμο
Προσόντα: Καλοί γευστικοί θύλακες. Το πτυχίο τεχνολόγου τροφίμων βοηθάει αρκετά.
Ετήσιο εισόδημα: $70,000
Τι κάνει: Πετάει γύρω-γύρω για να βλέπουν τη διαφήμιση οι άνθρωποι στο έδαφος.
Προσόντα: Πτυχίο χειριστή.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΩΝ
FOOD STYLIST
Ετήσιο εισόδημα: $77,000
Τι κάνει: Ετοιμάζει φαγητά και πιάτα για φωτογραφήσεις, διαφημίσεις και γυρίσματα.
Προσόντα: Πάθος για τη γαστρονομία, δημιουργικό μάτι, καλαισθησία, γνώσεις μαγειρικής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου