Η περιπατητική του Τσίπρα : Συναντήθηκε στο Μαξίμου με τη Ρ. Δούρου και περπάτησαν μαζί στον Εθνικό κήπο

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αλλάζει τακτική και... θυσιάζει την Ιφιγένεια που στην περίπτωσή μας ακούει στο όνομα Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να καταφέρει να έρθει σε μια συμφωνία πριν το πράγμα φτάσει στο μη παραπέρα. 


Σήμερα ο κ. Τσίπρας υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τη Ρένα Δούρου, έναν από τους εναπομείναντες υποστηρικτές του από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η πράξη νομοθετικού περιεχομένου το τελευταίο διάστημα.
Δούρου και Τσίπρας συνομίλησαν στο γραφείο του πρωθυπουργού, ενώ συνέχισαν τη συζήτησή τους κατά τη διάρκεια περιπάτου στον Εθνικό κήπο. Όλοι βέβαια θυμόμαστε την τελευταία φορά που ο πρωθυπουργός επέλεξε να περπατήσει με κάποιον συνεργάτη του στο δρόμο και την κατάληξη που είχε η σχέση τους (είχε περπατήσει μέχρι το Παγκράτι με το Γιάνη Βαρουφάκη).
Η Δούρου στηρίζει την κυβέρνηση
"Η Περιφέρειας Αττικής θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στην εθνικής σας προσπάθεια", δήλωσε στον πρωθυπουργό η Περιφερειάρχης. Οι δυο τους συζήτησαν για τα ταμειακά διαθέσιμα της Τοπικής αυτοδιοίκησης, με την κα. Δούρου να δηλώνει: "Ως πρώτη Περιφέρεια της χώρας, έπραξε όπως της επέβαλε να πράξει το δημόσιο συμφέρον ώστε να είναι εθνικά επωφελής και χρήσιμη και για την ίδια. Αυτό με την έννοια ότι τα κεφάλαια της συγκεντρωμένα σε έναν λογαριασμό έχουν υψηλότερη απόδοση και είναι απόλυτα διασφαλισμένα για της ανάγκες των πολιτών" σημείωσε.

Η κα Δούρου όμως ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό και για τις συναντήσεις που είχε κατά την παραμονή της στην Νέα Υόρκη και για τις διαλέξεις της σε δύο πανεπιστήμια της πόλης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular