Τέρενς Κουίκ: Έχουν γεφυρωθεί οι διαφορές του κράτους με UEFA και FIFA

Σίγουρος ότι θα γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης, της UEFA και της FIFA, εμφανίστηκε ο υφυπουργός Επικρατείας για το Συντονισμό του Κυβερνητικού έργου (ΑΝΕΛ), Τέρενς Κουίκ, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στο NEWS 247.


Ο κ. Κουίκ συμμετείχε στη σύσκεψη, που έγινε υπό την προεδρία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της UEFA κ. Ινφαντίνο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, μετά από πρόταση του κ. Κουίκ και οι βουλευτές τομεάρχες όλων των κομμάτων.
"Πιστεύω ότι έχουν γεφυρωθεί, πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις κράτους-ΕΠΟ και κράτους-UEFA, σε μία κοινή προσπάθεια να καταπολεμηθεί η βία και όλες οι πρωτογενείς πηγές της. Ξεκαθαρίστηκε στον κ. Ινφαντίνο, ότι δεν υπάρχει θέμα αυτοδιοίκητου
της ΕΠΟ και θα διασφαλιστεί μέσα στο νομοσχέδιο", είπε ο κ. Κουίκ στο NEWS 247 και πρόσθεσε:¨
"Υπήρξε επίσης, πολύ σημαντική σύγκλιση και στο μείζον θέμα της συμμετοχής τακτικών δικαστών στις αντίστοιχες αθλητικές επιτροπές, αλλά χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε υπουργική ανάμειξη. Και στο θέμα αυτό, η λύση θα δοθεί σε συνεργασία με την ΕΠΟ. Να τονίσω, για μία ακόμη φορά, ότι οι ΑΝΕΛ, ξεκαθάρισαν και στον κύριο Ινφαντίνο, ότι δεν θα βάλουμε σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το ενδεχόμενο GREXIT, αλλά ζητάμε και την εσωτερική διεργασία UEFA-ΕΠΟ, ώστε να βοηθηθούμε στο αιτούμενο, που είναι η καταπολέμηση της βίας, όπως ανέφερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular