Υπό κατάληψη τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν, αυτή την ώρα, άτομα του Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου "Σχολείο", διαμαρτυρόμενα για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ, στις 16 Απριλίου.


Ακόμη αναφέρεται πως η ίδια ομάδα είχε διαμαρτυρηθεί με την ανάρτηση πανό στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ προχώρησαν σε παρέμβαση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου εκθέτοντας τις δράσεις του "Σχολείου" και το αίτημά τους να επανασυνδεθεί το ρεύμα.
Οι συγκεντρωθέντες έχουν αναρτήσει και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ πανό, ενώ ζητούν την ικανοποίηση του αιτήματός τους, για επανασύνδεση του ρεύματος.
Παράλληλα η ανακοίνωσή τους αναφέρει: "Όσον αφορά στην ηλεκτροδότηση του ΕΚΧ Σχολείο, δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε επανασύνδεση του ρεύματος στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, εφόσον δεν προβούν σε άμεση επανασύνδεση οι αντίστοιχοι φορείς. Δεδομένης της επικινδυνότητας και της υψηλής εξειδίκευσης που απαιτεί μια τέτοια προσπάθεια, καθιστούμε σαφείς τις ευθύνες της εκκλησίας, του δήμου, της ΔΕΗ και της κυβέρνησης, στη διόλου απίθανη περίπτωση να σκοτωθεί κάποιος: ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί είστε ΕΣΕΙΣ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular