Τα top παστέλ κομμάτια της άνοιξης

 ΜΟΔΑ
Τα top παστέλ κομμάτια της άνοιξης



Τα παστέλ κομμάτια της άνοιξης μας θυμίζουν ζαχαρωτά, μας φτιάχνουν τη διάθεση και αναδεικνύουν τις εμφανίσεις μας με τον καλύτερο τρόπο. Το γλυκό κίτρινο, το απαλό ροζ, το βεραμάν και το μοβ της λεβάντας είναι top χρωματικές επιλογές για τα ανοιξιάτικα σύνολά μας και η αλήθεια είναι πως ανεβάζουν το κέφι μας στα ύψη.

Αν είστε τολμηρή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα total παστέλ look με υφασμάτινο παντελόνι, crop top και καμπαρντίνα στην ίδια απόχρωση, ενώ αν είστε φαν των σκούρων χρωμάτων αλλά φλερτάρετε με την ιδέα των παστέλ μπορείτε να κάνετε μικρά βήματα για να τα εντάξετε στις εμφανίσεις σας. Προτιμήστε ένα ροζ, βεραμάν ή ροδακινί πουκάμισο ή μία φούστα και δημιουργήστε ένα μοντέρνο layered look.

Διαλέξτε πουκάμισα, midi φούστες ή ρομαντικά φορέματα που θα συνδυάσετε με μπαλαρίνες, εσπαντρίγιες και κομψές γόβες και δημιουργήστε τα πιο στιλάτα looks για κάθε ώρα της μέρας.



                     


                     




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular