10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Καλώς ή κακώς υπάρχουν διαφορετικοί τύποι γυναίκας. Σήμερα, εξετάζουμε, με αφορμή αυτό το κείμενο, αυτόν της γυναίκας με χαρακτήρα και άποψη, της επιτυχημένης γυναίκας. Αν είσαι γυναίκα, δες μερικούς τρόπους για να καταλάβεις αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία. Αν είσαι άντρας, δες τι σε περιμένει!


1) Ενθαρρύνεις τον άλλο να πετύχει τους στόχους του, χωρίς να τον πατρονάρεις. Του έχεις εμπιστοσύνη για τις σωστές αποφάσεις… Είσαι η μαζορέτα, όχι ο προπονητής!

2) Δεν έχεις ανάγκη να κάνεις κάποιον να ζηλέψει. Νιώθεις ασφάλεια για τον εαυτό σου και αναγνωρίζεις την αξία σου. Τα “παιχνιδάκια” δεν είναι για σένα…

3) Έχεις αποβάλλει το σύνδρομο της πριγκίπισσας. Φυσικά και αποζητάς τον σεβασμό από τους γύρω σου, αλλά όχι επειδή είσαι ένα θείο πλάσμα που ακούει στο όνομα Γυναίκα – Πριγκίπισσα, αλλά επειδή έχεις αποδείξει ότι σου αξίζει.

4) Κρατάς ένα κομμάτι για τον εαυτό σου και δεν “ανακατεύεις” φίλους, σχέση, καριέρα, χόμπι. Εκεί ακριβώς έγκειται η σιγουριά και η αυτοεκτίμηση που νιώθεις για τον εαυτό σου.

5) Προσέχεις τον εαυτό σου και προσπαθείς συνεχώς να τον βελτιώνεις. Θέλεις να βρίσκεις μόνη σου το φως στο τούνελ, χωρίς να έχεις από πάνω σου πάντα έναν από μηχανής θεό.

6) Αν βρεθείς σε μέρος που δεν ξέρεις κανέναν, δεν περιμένεις να σε πάρουν από το χεράκι και να σε συστήσουν. Παίρνεις πρωτοβουλία και δείχνεις ποια πραγματικά είσαι!


7) Ένας λογικός εργοδότης, αν έβλεπε τα προφίλ σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σε προσλάμβανε χωρίς αναστολές!

8) Δεν ντρέπεσαι για το σεξ. Το συζητάς ανοιχτά και λες τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις ή αυτό που σ’ενοχλεί χωρίς να φοβάσαι ότι θα παρεξηγηθείς.

9) Η άποψη σου για διάφορα θέματα δεν περιορίζεται στο “δε ξέρω”, ώστε να μην κακολογηθείς ή επειδή όντως δεν ξέρεις. Ενημερώνεσαι, διαφωνείς και είσαι σε θέση να κρατήσεις κάποια συζήτηση.






10) Ξέρεις τι θέλεις στη ζωή. Έχεις στόχους και αξίες που δεν θα άλλαζες, απλά για να προσαρμοστείς στα θέλω ενός άντρα…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular