Ζώδια: Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου - Ιχθύες

Και όμως… κινείται!



Γενικά

Τόσο η Πανσέληνος της 24ης Οκτωβρίου, όσο και η Νέα Σελήνη στις 7/11 τονίζουν την διάθεσή σου να ξανοιχτείς σε νέα πεδία, με την διαφορά ωστόσο ανάμεσα στις εξωστρεφείς και τις εσωστρεφείς δράσεις σου να είναι ευδιάκριτη ως προς τις συνθήκες και τα αποτελέσματα. Γιατί την ίδια στιγμή που μπορείς να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντές σου με αλήθειες, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου γίνεται «της μουρλής», ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.





Στην συνέχεια βέβαια τα πράγματα «σοβαρεύουν» αλλά και πάλι η βαθιά γνώση πραγμάτων και η ένταξή σου σε ένα σχετικό «κλαμπ», έχει το αντίστοιχό της σε ζημιές στα μέσα που χρησιμοποιείς ή σε ένα ταξίδι όπου θα συναντήσεις πρόσωπα και καταστάσεις από την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής.

Ό,τι κι αν γίνει όμως, τελικά… έχεις «μπάρμπα», οπότε μην φοβάσαι, ο Δίας στον Τοξότη μάλιστα, μετά τις 8/11 θα προσδώσει έναν αναπτυξιακό «αέρα» στην ζωή σου, είτε αυτό αφορά στην καριέρα σου, είτε στην κοινωνική σου αναγνώριση. Τιμή και δόξα λοιπόν στον Δία και την αφεντιά σου, φυσικά! Υπάρχει βέβαια και ο Άρης, που περνώντας στο ζώδιό σου στις 16/11 θα σου δώσει μια νέα ώθηση για να υλοποιήσεις ότι... ξέμεινε στο ράφι όλο το προηγούμενο διάστημα!


Οικονομικά

Η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό θα συνδυαστεί με «ακραία φαινόμενα» στα οικονομικά σου, το πρόσημο ωστόσο είναι θετικό, οπότε μην ανησυχείς ό,τι… παλαβό κι αν συμβεί. Αν μάλιστα «κυνηγήσεις» την έκπληξη, τα αποτελέσματά σου θα είναι ακόμη πιο «εκκωφαντικά». Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη θα σου δώσει την ευκολία να δουλεύεις λιγότερο και να αμείβεσαι το ίδιο ή και περισσότερο, κάτι που κακό δεν το λες!

Ερωτικά

Όχι πως μέχρι τότε η ζωή σου θα είναι αδιάφορη, αλλά όλα τα… σπουδαία παίρνουν αναστολή για μετά τις 15/11, τότε δηλαδή που ελέω Άρη θα βρεις πολλούς λόγους παραπάνω για να ενεργοποιηθείς στα προσωπικά σου είτε συνειδητά και με ευθύτητα, είτε χρησιμοποιώντας τα γνωστά σου «τεχνάσματα» του τύπου «αχ τι σύμπτωση» ή «είδα φως και μπήκα»! Σε συνδυασμό μάλιστα με την ήδη «κολασμένη» κατάσταση που επικρατεί στα αμιγώς σεξουαλικά σου, αναμένεται ένας νέος και… ένδοξος γύρος ερωτικής ζωής, με τις νίκες του αλλά και τις… ήττες του!





του  Γιάννη Ριζόπουλου
πηγή:astrology.gr

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular