Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου: Τοξότης

Ο θείος από την Αμερική!


Γενικά

Τόσο η Πανσέληνος της 24ης Οκτωβρίου, όσο και η Νέα Σελήνη στις 7/11, σε παραπέμπουν σε ενδιαφέρουσες αλλαγές στο εργασιακό σου καθεστώς και μην… τρομάξεις, όσο «δραματικές» κι αν είναι οι εξελίξεις, αφού με τον Δία να περνά πλέον στο ζώδιό σου (8/11) ακόμη κι εκείνα που σε θίγουν άμεσα και καταστρέφουν τις υπάρχουσες ισορροπίες σου, θα γίνουν αιτία κι αφορμή ενός νέου ξεκινήματος με ιδιαίτερα γόνιμες προοπτικές. Θεώρησε λοιπόν πως διανύεις μια περίοδο κάθαρσης, με την συνέχεια να είναι υπέρ σου. Και βέβαια η «κάθαρση» αναφέρεται και στην υγεία-διατροφή σου, με τις αλλαγές να είναι κι εδώ δικαίωμα και υποχρέωση σου. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο (μέχρι και τις 15/11) σου φέρνει μεγαλύτερη «δίψα» για γνώση, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα ταξίδι-αστραπή, προκειμένου να πιάσεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά».

Στην συνέχεια βέβαια, ο «ταραξίας» του ζωδιακού μεταβαίνει στον χώρο της… οικίας σου, όπου πέρα από τις εντάσεις για «ψύλλου πήδημα» είναι στο πρόγραμμα και διαρροές, γι’ αυτό αν κάτι σου… μυρίζει ή δεις να μουχλιάζουν πράγματα, μην αδιαφορήσεις. Παράλληλα, το πέρασμα της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεώσεις και να…. ξαναφτιάξεις από την αρχή τον κοινωνικό σου κύκλο, με «μεταγραφές» αλλά και επαναφορές προσώπων από το παρελθόν σου.



Οικονομικά


Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το πέρασμά σου σε μια φάση η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην… διακαή επιθυμία σου να γίνεις γρήγορα πλούσιος, πρόσεξε ωστόσο τις δεσμεύσεις σου, που μπορεί μεν να σου εξασφαλίζουν ένα πλούσιο παρόν αλλά εγκυμονούν κινδύνους για το μέλλον, ειδικά αν δεν διαχειριστείς συνετά το χρήμα που σε… κυνηγάει! Είπαμε καλός ο Δίας αλλά έχει και τα τρωτά του.


Ερωτικά

Η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό (6/11) είναι για σένα όλα τα… αισθήματα, αφού θα φέρει νέες κατακτήσεις και μάλιστα με «εξωτικό» άρωμα. Ίσως μάλιστα κάποια στιγμή φιλικές και ερωτικές σχέσεις να μπλεχτούν… επικίνδυνα! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον θα σου την… χαλάσει, αυτό όμως πάει να πει πως δεν είχε ουσιαστικές βάσεις.


πηγή: astrology.gr
του Γιάννη Ριζόπουλου

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular