Halloween: Εσύ θα πέρναγες το βράδυ σου σ' ένα νεκροταφείο για 226 ευρώ;;

Ένας ερευνητής παραφυσικών φαινομένων ψάχνει 5 ανθρώπους για να περάσει μαζί τους, το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, σε ένα νεκροταφείο.




H γιορτή του Halloween μπορεί να έχει έρθει τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, όμως έχουμε πολλά ψωμιά να φάμε ακόμα και για να φτάσουμε αυτά που κάνουν στο εξωτερικό. Και δεν μιλάμε μόνο για τις ΗΠΑ, καθώς και στην Αγγλία του δίνουν και... καταλαβαίνει.

Το bark.com έδωσε μία επιστολή ενός ερευνητή παραφυσικών φαινομένων, ο οποίος ψάχνει πέντε άτομα, προκειμένου να περάσει μαζί τους το βράδυ του Halloween στο νεκροταφείο του Worcestershire.

«ΟΚ», θα μπορούσε να πει κάποιος, «θα είμαι μαζί με τόσα άτομα, τι μπορεί να πάει στραβά»... Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες όπως και να το κάνουμε προκαλούν μία ανησυχία...





Για παράδειγμα, όσοι επιλεγούν θα πρέπει να κοιμηθούν σε ένα ανεστραμμένο πεντάγραμμο, θα πρέπει να συμμετέχουν σε τελετές και θα πρέπει να μοιραστούν μία πραγματική τραγική ιστορία που έχουν ζήσει.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στόχος του είναι να προσελκύσει πνεύματα, για αυτό και όποιος δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να δώσει πληροφορίες για το παιδικό και οικογενειακό ιστορικό του, ενημερώνοντας για κάποια τραγωδία που έχουν ζήσει.

Φυσικά, θα υπάρχει και το αντίστοιχο αντίτιμο, καθώς οι... τυχεροί θα πάρουν 200 λίρες (226 ευρώ), όμως αν κάποιος δεν αντέξει να βγάλει το βράδυ, θα μπορεί να φύγει, χωρίς ωστόσο να πάρει χρήματα.


Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular