Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου: Αιγόκερως

 Διασάλευση της τάξης!



Γενικά
Το που είναι και πάει ο Δίας, ποσώς σε… ενδιαφέρει, αφού δεν είναι αυτός που θα σου δώσει λύσεις. Εσύ έχεις τον Κρόνο σου, τιμή σου και καμάρι σου, και με αυτόν πορεύεσαι! Για τα δύσκολα είσαι δηλαδή κι όχι για τα εύκολα, ωστόσο το πέρασμα του «αντίπαλου δέους» στον Τοξότη (8/11) έχει να σου «πει» κάτι για την υγεία σου και μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο θα μπορέσεις να βελτιώσεις πράγματα, έχοντας τουλάχιστον εξασφαλισμένη μια καλή περίθαλψη. Αν τώρα βγάλει στην φόρα και κάποιες από τις «πομπές» σου, ε Δίας είναι αυτός, κάνει και τα χωρατά του…

Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς (16/11) ορίζει την έναρξη μιας περιόδου, όπου οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου, πολύ περισσότερο αν αυξηθούν για λόγους ανάγκης. Από την άλλη πλευρά όμως όσον αφορά την επιμόρφωσή σου έχεις να κερδίσεις πολλά από την «τριβή» σου με πρόσωπα και πράγματα. Επιπλέον, η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό (6/11) σηματοδοτεί ραγδαίες αλλαγές και στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με κάποιες «αιρετικές» απόψεις ή συμπεριφορές» να κυριαρχούν, κόντρα στην… έννομη τάξη!






Οικονομικά

Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο, εντείνει τις επιθυμίες σου, με συνέπεια να ξοδέψεις μονομιάς το απόθεμά σου για να τις καλύψεις. Την ίδια στιγμή βέβαια θα έχεις και έξτρα έσοδα από «αρπαχτές» με την καλή έννοια του όρου κι όπως καταλαβαίνεις τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα διαχείρισης. Εμμέσως πλην… σαφώς βέβαια, θα έχεις και μια στήριξη μέσω των επαγγελματικών σου, αρκεί οι νέες ευθύνες που θα αναλάβεις να συνοδευτούν και από την «αυτονόητη» αύξηση των αποδοχών σου.


Ερωτικά

Αν νόμιζες ότι τα έχεις δει όλα, ήρθε η στιγμή να καταλάβεις ότι η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία από την δική σου κι ότι τελικά δεν υπάρχουν «προβλέψιμες» καταστάσεις. Θες ένα αρνητικό σοκ, θες η έλευση ενός προσώπου που «δεν υπάρχει», το όλο σκηνικό θυμίζει κοσμογονία και βέβαια δεν μπορεί να λείπει από αυτήν μια αυθεντία της ζωής, η οποία ωστόσο όλο και κάτι νέο έχει να μάθει. Η Πανσέληνος της 24ης Οκτωβρίου είναι ότι… πρέπει για να πετάξεις από πάνω σου δεσμεύσεις που σε καθηλώνουν σε μια άγονη και βαρετή πραγματικότητα, αν όμως είσαι εσύ ο φορέας της και ο θεματοφύλακας μιας παγιωμένης τάξης πραγμάτων, τότε θα πάθεις… μεγάλο χουνέρι! Επιπλέον, μέσα από την κρίση θα δοκιμαστούν και οι φιλίες σου, που ήδη ξέρεις πως ένα κομμάτι τους είναι επίπλαστο και υποκριτικό. Πάει λοιπόν αυτό και ψάξε για τα δύο-τρία πρόσωπα, με τα οποία σε συνδέει κάτι πολύ περισσότερο από τον καθωσπρεπισμό.




πηγή:astrology.gr
του Γιάννη Ριζόπουλου

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular