Νέα Πρόκληση από Τουρκία: Η Ελλάδα θα καταστραφεί σε λίγες ώρες αν κάνει πόλεμο με την Τουρκία

Ο σύμβουλος του Ερντογάν ανέφερε ότι το Ισραήλ παρέχει στα ελληνικά πολεμικά πλοία πληροφορίες που συλλέγει μέσω κατασκοπευτικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον του Μπαρμπαρός.



Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, αναφέροντας ότι σε πιθανή πολεμική σύρραξη η Ελλάδα θα καταστραφεί σε τρεις με τέσσερις ώρες.

«Την περασμένη εβδομάδα η Ελλάδα άρχισε να προκαλεί, να επιτίθεται στην Τουρκία. Οι ελληνικές φρεγάτες ‘έχασαν το μυαλό τους' τόσο πολύ που τόλμησαν να κάνουν ελιγμό σύγκρουσης με ένα τουρκικό πλοίο. Η παρουσία του τουρκικού στρατού στην Μεσόγειο είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από την ελληνική. Ο πόλεμος της Ελλάδας κατά της Τουρκίας θα εξελιχθεί σε καταστροφή για την Ελλάδα. Θα κρατήσει τρεις με τέσσερις ώρες και θα τελειώσει με κατάρρευση της Ελλάδας» δήλωσε ο Μπουλούτ.














​Σε άλλο σημείο, ο σύμβουλος του Ερντογάν ανέφερε ότι το Ισραήλ παρέχει στα ελληνικά πολεμικά πλοία πληροφορίες που συλλέγει μέσω κατασκοπευτικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον του Μπαρμπαρός.


Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular