Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου: Υδροχόος

Ο προβοκάτορας της διπλανής πόρτας



Γενικά

Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι και τις 15/11, είναι μάλλον… μάταιο να προσδοκάς την ηρεμία, αφού όλο και κάτι θα σου ξεφουρνίσει! Το «κοκτέηλ» μάλιστα με τον (πολύ) ενεργό Ουρανό της περιόδου είναι τέτοιο που πραγματικά δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, είτε αυτό είναι υπέρ, είτε κατά σου.

Επειδή πάντως, εκείνες οι αλλαγές που προκαλείς εσύ είναι οι «καλές», ενώ οι… άλλες οι «κακές», κάνε λοιπόν ότι περνά από το χέρι σου, ώστε το ισοζύγιο θετικών-αρνητικών να βγει υπέρ σου! Κι αν σε συναισθηματικά ζητήματα δεν «το ‘χεις» και τόσο και φέρεσαι συχνά κυνικά και άσπλαχνα, στους υπόλοιπους τομείς μπορείς απλά να ασκήσεις την διαφορετικότητά σου και το ταλέντο σου να τα καταφέρνεις εκεί που κανένας άλλος δεν μπορεί. Τέρμα λοιπόν τα «συνηθισμένα πράγματα» για την ώρα και… βουρ για την ανατροπή!



Η Πανσέληνος της 24ης Οκτωβρίου θα δοκιμάσει κυρίως τις συναισθηματικές ισορροπίες σου κι ίσως να κάνεις κάποιες «τρέλες» ή… χοντρές προβοκάτσιες απέναντι σε πρόσωπα που θεωρείς πως
σε δεσμεύουν, στην συνέχεια ωστόσο η Νέα Σελήνη στις 7/11 μπορεί να γίνει η απαρχή μιας νέας επαγγελματικής και κοινωνικής πορείας, όπου έχεις κάθε λόγο να εφαρμόσεις τις επαναστατικές ιδέες σου.


Παράλληλα, η είσοδος του Δία στον Τοξότη (8/11) θα διευκολύνει τις προθέσεις σου για μια κοινωνική διεύρυνση προς όλες τις κατευθύνσεις και μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο θα αποκτήσεις πολλές νέες φιλίες ανεξάρτητα με τον αν «ουκ εν τω πολλώ το ευ»! Επιπλέον, η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό (6/11) θα σου φέρει μια εκ νέου ανανέωση, διανθισμένη αυτήν την φορά και με πρωτότυπα ή καινοφανή δρώμενα, που προκαλούν ευχάριστα τις αισθήσεις.



Οικονομικά

Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς (16/11) σε ωθεί να… μαζέψεις όλο το χρήμα, μην νομίσεις όμως ότι με αυτόν τον τρόπο θα λύσεις οριστικά τα προβλήματά σου, αφού όσο περισσότερα έχεις, τόσο πιο πολλά θα χρειαστεί να δώσεις! Αυτή είναι η συμπαντική «εξίσωση» σου αρέσει, δεν σου αρέσει, οπότε μην πασχίζεις σε λάθος κατεύθυνση.



Ερωτικά

Ό,τι… προλάβεις μέχρι τις 15/11, αφού μετά «η φύσις ησυχάζει» και δεν θα έχεις την ίδια όρεξη, ούτε τις ανάλογες προκλήσεις! Σε κάθε περίπτωση όμως θα αρχίσεις να μαζεύεις κόσμο γύρω σου, που δεν μπορεί κάποια μελλοντική στιγμή θα σου φανεί… χρήσιμος!




του Γιάννη Ριζόπουλου
πηγή: astrology.gr

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular