Open TV: Συναγερμός - Πάει για κλείσιμο πριν καν ανοίξει!

Το τελεσίγραφο του Ιβάν που έγινε φόβος και τρόμος!
Τουλάχιστον απογοητευτικά ήταν τα νούμερα του Open με το καλημέρα σας!



Η πρεμιέρα της Καινούργιου πήγε άπατη και τα νούμερα της ήταν τουλάχιστον απογοητευτικά (με 5,3 δεν πας πουθενά) και το μεγάλο του στοίχημα, το βαρύ πυροβολικό Project Runway επίσης πήγε για φούντο!

Όλα τα προγράμματα σημείωσαν μονοψήφια νούμερα και ο Σαββίδης έχει βάλει πείσμα να πάει στην κορυφή!

( H Κατερίνα, έκανε 5,5% στο δυναμικό, τα μισά από τα περσινά δηλαδή. Προσέξτε είναι νούμερα πρεμιέρας, άρα φανταστείτε τι θα γίνει και πόσο ακόμα θα κατέβουν τα νούμερα στη συνέχεια!






Ενδιαφέρον έχει από που "έφυγε" το 5,5% για να πάει εκεί! Έφυγε από τη Φαίη Σκορδά και το "Πρωινό", που έκανε τα χαμηλότερα νούμερα για φέτος και συγκεκριμένα 14,3%. Εάν συνεχίσει να χάνει νούμερα από την Καινούργιου, βλέπουμε να χάνει και την πρωτιά, έναντι των Καραβάτου - Κατσούλη "Στη φωτιά των Κούκου", που έκαναν 16,2%.

Πρεμιέρα, ωστόσο, έκανε και το "Για την παρέα" με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έκανε 9%, τα καλύτερα νούμερα του καναλιού για όλη την ημέρα, περνώντας και την Τσολάκη, με το "Τι λέει;" που σημείωσε 8,6%!

Το δελτίο ειδήσεων με Στάη, στα τάρταρα με 4,8%! Ένας χαμός και από εκεί με τα μονοψήφια!

Το "Κουζίνα για δύο" 5,5%, "Ο πρίγκιπας της φωτιάς" 4,6 και τέλος, το "Για πάντα παιδιά" 4,1%.

Το "Project Runway" 6,9%, ενώ διασώθηκε το "Criminal mints"που έκανε μεταμεσονύχτια 13,8%!

Συμπέρασμα, το πρόγραμμα του Open, δεν είναι απλά αποτυχία, είναι καταστροφή! Αν συνεχίσουν έτσι θα κάνουν νούμερα χειρότερα και από τα περσινά του "Ε" του Βρυώνη.)


Αξιοσημείωτο είναι ότι τα χρήματα που έχει δαπανήσει είναι πάρα πολλά τόσο σε συμβόλαια όσο και σε εξωτερικούς συνεργάτες και ο ισχυρός του Βορρά δεν μασάει και δεν κολλάει πουθενά!


Ο Ιβάν συγκάλεσε λοιπόν έκτακτο γενικό meeting με παρόντες βασικά στελέχη και συζήτησαν για την πολιτική ανασυγκρότησης! «Πάμε για κλείσιμο με αυτά τα νούμερα πριν καλά καλά ανοίξουμε» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων και οι φωνές του ακούστηκαν... σε όλα τα στούντιο!


Όσοι τον ξέρουν καλά ξέρουν πως ο Σαββίδης δεν σηκώνει πολλά και πως ό,τι λέει το εννοεί! Στο κανάλι έχει σημάνει συναγερμός και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν αναλάβει δράση... θα κλάψουνε μανούλες!

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular