Τα Ζώδια της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου - Αναλυτικές Προβλέψεις



ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Χρησιμοποιείς σήμερα τη φαντασία σου, Κριέ, όχι για να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα, αλλά για να δημιουργήσεις.
Πιέζεσαι για ν’ αποσπάσεις υποσχέσεις που θα σε βοηθήσουν αργότερα, αλλά πρέπει να το επιδιώξεις με πιο ήπιο τρόπο. Δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους στόχους σου και με λίγη περισσότερη υπομονή, θα καταφέρεις αυτό που ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις, Κριέ, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό είναι να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα τις συζητήσεις με συνεργάτες σου, Κριέ, διότι θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση, δε σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για άσκοπες δαπάνες.





ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Μεγάλος ενθουσιασμός σε διακατέχει, Ταύρε, από τις καινούργιες γνωριμίες που έγιναν. Πρόσεξε όμως, επειδή κάποιες φορές οι χαρακτήρες των ανθρώπων κρύβονται πίσω από μία μάσκα. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στη συμπεριφορά τους απέναντι σε άλλους, από τους οποίους δεν έχουν κάτι να αποκομίσουν, και γρήγορα θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις το σύντροφό σου με άλλο μάτι, Ταύρε, πιο ερωτικό, ενώ θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, αν εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, αφού ήρθε ο καιρός για να μοιραστείς τη ζωή και την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες σήμερα σε προειδοποιούν, Ταύρε μου, να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκαλείσαι από αγορές και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η υπομονή σου πλέον, Δίδυμέ μου, δείχνει να τελειώνει με τους γύρω σου. Έχεις δώσει αρκετό χώρο και χρόνο στους άλλους, για να καταλάβουν τι είναι αυτό που σ’ έχει πικράνει. Δε φταις εσύ, που δεν κάθισαν να αναλύσουν τη συμπεριφορά σου, ούτε ότι δεν προβληματίστηκαν. Δικαιολογημένη η αδιαφορία σου, λοιπόν, και καλώς εσύ αισθάνεσαι υπέροχα με αυτή σου την απόφαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, αν μειώσεις τον εκνευρισμό σου και δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα τα λάθη στο χώρο της εργασίας σου, Δίδυμε. Αν προκύψουν συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά οικονομικά κενά του παρελθόντος, οπότε μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα.


Για περισσότερες προβλέψεις, πάτα ΕΔΩ 

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular