Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου: Σκορπιός

Αποκάλυψη τώρα!


Γενικά
Όχι δεν είναι η συντέλεια του κόσμου, ούτε η Αποκάλυψη του Ιωάννη! Απλά έφτασε η στιγμή να κάνεις το παραπάνω βήμα, έστω κι αυτή η πρωτοβουλία σου λάβει ακραία χαρακτηριστικά στα αχνάρια του Μ Αλεξάνδρου μπροστά στον «Γόρδιο δεσμό»: Δεσμοί που δεν λύνονται, κόβονται! Αν βέβαια αρνηθείς να αλλάξεις οικειοθελώς τον κόσμο σου, το πιθανότερο είναι να σε… αλλάξει αυτός, μέσα από διαδοχικά σοκ, αρχής γενομένης από την Πανσέληνο της 24ης Οκτωβρίου.

Αντίθετα η Νέα Σελήνη στις 7/11 είναι πιο «μουλωχτή», και κατ’ επέκταση πιο κοντά στα… γούστα σου, φαίνεται μάλιστα πως θα δρομολογήσει ένα πλήθος αποκαλύψεων και εκμυστηρεύσεων, που θα σε θίξουν μόνον εάν έχεις «λερωμένη την φωλιά σου». Το «πάρτι» ωστόσο με τα «άπλυτα» των άλλων αξίζει ίσως και την δική σου έκθεση, αν πρόκειται να γίνουν όλα «γης μαδιάμ», όπως ακριβώς τα… θέλει ο πωπός σου κι ο Άρης στον Υδροχόο (μέχρι τις 15/11)! Επιπλέον, ο εν λόγω… κύριος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην μπορείς να βρεις μια ήσυχη γωνιά ούτε και στο ίδιο σου το σπίτι, αυτό όμως μπορεί να σου δώσει και μια καλή ευκαιρία για να εκδιώξεις όσους/ες παίζουν τον ρόλο του ταραξία στην ζωή σου.




Οικονομικά

Ο Δίας φεύγει από το ζώδιό σου, μεταβαίνοντας στον Τοξότη (8/11), κάτι που σταδιακά θα «αβγατίσει» τα λεφτά σου ή τουλάχιστον θα σου δώσει την άνεση να ξοδεύεις και να μην σε νοιάζει! Μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο λοιπόν τίθεται μόνον ένα ζήτημα διαχείρισης, ώστε να μην ξοδέψεις τόσα πολλά που στο τέλος να χρειαστεί να… δανειστείς κι από πάνω. Παράλληλα, η επιστροφή του Ουρανού στον Κριό θα φέρει αναστάτωση στο εργασιακό σου περιβάλλον, με τις συμμαχίες να αλλάζουν σε μια βραδιά και τα οικονομικά μεγέθη που συναρτώνται με αυτές, επίσης…


Ερωτικά
Τίποτε δεν είναι σίγουρο, ούτε καν αυτό… Με μια τέτοια παραδοχή στο προσκεφάλι σου, θα διαγράψεις μονοκοντυλιά όλα εκείνα που σε κρατάνε πίσω ή σε παγιδεύουν, στο όνομα μιας «σώνει και καλά» κατάστασης. Γιατί ξέρεις βέβαια πως «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει» και με τον Ουρανό απέναντί σου να «το τερματίζει» οι ελπίδες σου για κάτι «φυσιολογικό» συντρίβονται στα βράχια της… μοίρας! Δεν έχεις λοιπόν, παρά να ξεκινήσεις μια νέα πορεία, διανύοντας αναπόφευκτα εκείνο το μεταβατικό στάδιο, που δεν έχει ούτε προσδοκίες, ούτε προκαθορισμένα σχήματα, παρά μόνον νέες εμπειρίες, γιατί ακριβώς είναι μεταβατικό.

Κι αν η Πανσέληνος της 24ης Οκτωβρίου απειλεί να σε «τρελάνει», έχεις πάντα στην διάθεσή σου το «απόλυτο όπλο» της αυτοκαταστροφής, χρησιμοποίησέ το όμως στην μεταφορική και όχι στην κυριολεκτική του διάσταση, γα να μην έχουμε και εξωτερικά δράματα! Έτσι κι αλλιώς υπάρχει χρόνος και για αυτά, ιδιαίτερα από τις 16/11, που ο Άρης θα περάσει στον 5ο ηλιακό οίκο σου, φέρνοντας μαζί του ακόμη περισσότερα πάθη.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular