Τα τρόφιμα χωρίς γλουτένη έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τον τελευταίο καιρό και καταναλώνονται από πολύ κόσμο. Πώς… μπορούμε, όμως να αναγνωρίσουμε αν πάσχουμε από δυσανεξία στη γλουτένη, και ότι πρέπει να την απομακρύνουμε από τη διατροφή μας; Αυτά είναι τα πιο κοινά σημάδια, που αν τα παρατηρήσετε οφείλετε να τα αναφέρετε στον γιατρό σας, ώστε να είστε σίγουροι.
Ξαφνικό και αναίτιο πρήξιμο έπειτα από κάποια φαγητά
Όλοι μας έχουμε βιώσει πρήξιμο κάποια στιγμή. Στα γιορτινά τραπέζια, για παράδειγμα, που όλοι έχουμε την τάση να το παρακάνουμε, είναι πολύ συνηθισμένο. Το πρήξιμο όμως χωρίς κάποιον λόγο, ή που εμφανίζεται μόνο με συγκεκριμένες τροφές, όπως το ψωμί, τα γλυκά και ορισμένες σάλτσες, μπορεί να είναι δείγμα δυσανεξίας στη γλουτένη, ή και κοιλιοκάκης.
Αλλαγές στην τουαλέτα