ΗΠΑ: 11 τραυματίες από πυροβολισμούς σε δρόμο της Νέας Ορλεάνης




Έντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς, εκ των οποίων δύο σοβαρά, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή (τοπική ώρα) σε μια τουριστική συνοικία της Νέας Ορλεάνης, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Στις 03:21 (11:21 ώρα Ελλάδας) οι αξιωματικοί του NOPD (Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ορλεάνης) κοντά στο σημείο ανέφεραν ότι άκουσαν πυροβολισμούς. Φθάνοντας στο σημείο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πολλά άτομα που είχαν χτυπηθεί από σφαίρες», έγραψε σε μια ανακοίνωση
η τοπική αστυνομία, σύμφωνα με την οποία κανένα μέλος των δυνάμεων της τάξης δεν τραυματίστηκε.

Δέκα τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία της περιοχής. Ένας ακόμη πήγε στο νοσοκομείο με δικά του μέσα. Δύο τραυματίες βρίσκονται σε «κρίσιμη κατάσταση», σύμφωνα με τις αρχές.



Προς το παρόν δεν έχει συλληφθεί κάποιος ύποπτος αλλά η αστυνομία ανέφερε στο Twitter ότι προσήγαγε κοντά στο σημείο ένα άτομο «η πιθανή εμπλοκή του οποίου σε αυτό το επεισόδιο εξακολουθεί να αποτελεί το αντικείμενο έρευνας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular