ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Ο κυκλώνας πλησιάζει την Αττική!




Βροχές και καταιγίδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου καθώς ο Κυκλώνας πλησιάζει την Αττική.

Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Κυκλάδες (κυρίως τις δυτικές) και από τις απογευματινές ώρες τις Σποράδες και τη Θεσσαλία προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα.

Tα φαινόμενα τις επόμενες ώρες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονα σε ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και στην Αττική.


Την Κυριακή θα παρατηρηθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στην
ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική). Βαθμιαία τα φαινόμενα στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα εξασθενήσουν.

Θυελλώδεις άνεμοι 8-9 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο και τοπικά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο σε επίπεδο θύελλας (10 μποφόρ), με μικρή εξασθένηση αποδέκτες αργά το βράδυ.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Καιρός: Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα ενταθούν.

Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση. Στα νότια νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και βαθμιαία 8 μποφόρ.

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νοτιά. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι.

Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 και στο νότιο ιόνιο 9 τοπικά 10 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 8 με 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Καιρός: Κακοκαιρία σήμερα 29 Σεπτεμβρίου

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular