Ζώδια: Τι λένε τ' άστρα για σήμερα Πέμπτη 28/11

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

 
οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Τοξότη επηρεάζοντας άκρως θετικά τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα. Η σύνοδος της με τον Δία δημιουργεί μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και χαράς και δεν αποκλείεται να επιλέξουμε να συναναστραφούμε με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος για να περάσουμε όμορφα. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας την ψυχολογία στα ζώδια της Γης και του Νερού. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη δημιουργεί ιδανική συνθήκη για την προώθηση επαγγελματικών θεμάτων. Θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα παρακάτω στο καθημερινό σας ωροσκόπιο στην πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά που αφορά το ζώδιο σας.

Η αισιοδοξία απογειώνει την ψυχολογία μας. 

Η Τοξοτίσια Σελήνη εντείνει τη διάθεση για να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που αγαπάμε, αφήνοντας στην άκρη ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να μας βαραίνουν. Δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ασχοληθούμε με σπουδές, σεμινάρια και πνευματικά ενδιαφέροντα που μας ωθούν στο να αναπτύξουμε τη φιλοσοφική πλευρά του εαυτού μας.

Η σύνοδος της με τον Δία φτιάχνει τις ιδανικές προϋποθέσεις για να κάνουμε σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και οι επιλογές σε ότι αφορά τα αντικείμενα που θέλουμε να
εντρυφήσουμε θα είναι ιδανικές για εμάς. Ας μη χάσουμε την ευκαιρία για διασκέδαση, γιατί οι προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού μας περιβάλλοντος δεν θα λείψουν και θα περάσουμε όμορφες στιγμές.

Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω φροντίζοντας να μας απομακρύνει από τον έντονο συναισθηματισμό και επικεντρώνοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή και πιθανές υποχρεώσεις ή εργασίες ρουτίνας που έχουμε αναλάβει. Το άγχος στο χώρο της δουλειάς αυξάνεται και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στο να αντιπαρατεθούμε με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα μας ή ανωτέρους μας. Καλό θα είναι να αποφύγουμε τέτοιου είδους συγκρούσεις που είναι ανώφελες και θα χαλάσουν το θετικό κλίμα της ημέρας.

Εξάλλου, η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να ομορφύνει  τη διάθεση και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σημαντικά βήματα σε ότι αφορά τον επαγγελματικό μας τομέα που θα μας βοηθήσουν στο να προβάλουμε τις δυνατότητες μας και να περάσουμε όμορφα σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που οφείλουμε να παραβρεθούμε. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν οικονομικές συζητήσεις στο επαγγελματικό πεδίο που έχουν πολλά να προσφέρουν, αρκεί να μπορέσουμε να τις διαχειριστούμε με ψυχραιμία και όχι με απολυτότητα το τι θέλουμε πραγματικά και να το εκφράσουμε. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Κριός
Γενικά
Η ημέρα, κρύβει εκπλήξεις που θα αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα, αγαπητέ Κριέ. Αν έχεις ανασφάλειες φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις τη γνώμη τους. Φρόντισε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε τραβούν πίσω στο παρελθόν και βάλε δυναμικά πλώρη για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο ερωτισμός και το πάθος θα κατακλύσουν σήμερα τους αδέσμευτους και τους δεσμευμένους του ζωδίου, διασκεδάστε, περάστε ουσιαστικό χρόνο με αυτούς που σας ενδιαφέρουν και μη διστάσετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας. Θα ανταμειφθείτε!

Επαγγελματικά και χρήμα
Το πρόγραμμα και η σκληρή δουλειά είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Με το να σκέφτεσαι και να μην πράττεις, δε θα πας πουθενά. Πάρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σου και απόδειξε σε όλους την εργατικότητα σου. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εκτιμηθεί η δουλειά σου. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ταύρος
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σου είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις εκμεταλλευτείς. Μην επαναπαύεσαι και μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με καθαρό μάτι, για να μην ξεγελαστείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπό σου και σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Ευκαιρία είναι λοιπόν να χαρείς την αγάπη που σου δείχνει το ταίρι σου και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, η σημερινή Πέμπτη μπορεί να φέρει μια γνωριμία που θα σε ανανεώσει και το όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα.

Επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά αν είσαι συγκεντρωμένος, θα τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου εκπέμπουν σήμα κινδύνου, γιατί τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.

Δίδυμοι
Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε μόνο να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς την σημερινή Πέμπτη για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, βγες με φίλους και αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει μη διστάσεις να το δείξεις. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

Επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου μπορεί να πάει πολύ καλά αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήσεις να σου μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται, καθώς προκύπτουν ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που τα βάζεις αποκλειστικά με τον εαυτό σου, γιατί σου φταίνε όλα επάνω σου. Από το παρουσιαστικό σου μέχρι τα ρούχα σου και από τις ιδέες σου μέχρι τις αποφάσεις σου. Μην κρίνεις τον εαυτό σου με τόσο αυστηρά κριτήρια, γιατί δεν είναι ούτε απαραίτητο αλλά ούτε και λογικό. Αντιθέτως θα έπρεπε να χαίρεσαι με αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα και να νοιώθεις ότι επιτελούς η ζωή σου κυλά ήρεμα και όπως εσύ την θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η επικοινωνία σήμερα δε θα είναι καλή και καλό θα είναι να αποφύγεις να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και να φέρνεις τα πράγματα στα όρια τους. Μην εξαντλείς κουβέντες αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει η ανάλογη διάθεση και από την μεριά του. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αν βγάλεις από το μυαλό σου αυτή σου την εμμονή να βρεις κάποιον να ερωτευτείς. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, η ενέργεια που θα έχεις θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν και να βάλεις τις υποθέσεις σου σε μία σειρά. Τα οικονομικά σου είναι σίγουρο ότι αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου πιο εύκολα από εδώ και στο εξής.

Λέων
Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, αυτή η Πέμπτη είναι καλή για να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια σου και σε πιο πρακτικές δουλειές που έχεις παραμερίσει. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις που σε περιβάλλουν και να τις διορθώσεις με την βοήθεια των δικών σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και ανήκουν ολοκληρωτικά στο παρελθόν και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι το καθετί θέλει το χρόνο του για να ωριμάσει, γι’ αυτό μην πέφτεις με τα μούτρα σε μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Κινήσου ήρεμα και δώσε χρόνο να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


Παρθένος
Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, είναι πολλά αυτά που έχεις στο μυαλό σου και μπορείς να τα καταφέρεις όλα με τις ικανότητες που έχεις. Αυτό που σε κρατάει πίσω είναι ορισμένες καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες πρέπει να ξεπεράσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να περάσει χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις έναν καλό διάλογο με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να πάει πιο μπροστά η σχέση σου. Μη διστάσεις να πεις ανοιχτά τι αισθάνεσαι. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου, θα μπορέσεις να γνωρίσεις σύντομα κάτι που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και μάλιστα ακόμα και κάποια προβλήματα ή κάποιες αβεβαιότητες θα αρχίσουν να μένουν πίσω. Ακόμα και στα οικονομικά σου, σου δίνονται ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ζυγός
Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα οι άνθρωποι αλλά και τα γεγονότα γύρω σου θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα διαταράξουν για τα καλά τις ισορροπίες σου. Δείξε ψυχραιμία και ασχολήσου με όσα πραγματικά σε αφορούν προσωπικά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εσύ πρέπει να το σεβαστείς αυτό, ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή διαφωνείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, τα αισθηματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου, που έχεις αμελήσει και έχουν διογκωθεί. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, η γοητεία σου αυτό το διάστημα μπορεί να φέρει φλερτ, αλλά και έρωτες. Να έχεις το νου σου!

Επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και πολλές είναι οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Όσες αλλαγές θέλεις να κάνεις, σήμερα μπορείς να τις δρομολογήσεις. Καλό είναι όμως πρώτα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να ακούσεις τις απόψεις τους.

Σκορπιός
Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα και το πλανητικό σκηνικό θα παίξει παιχνιδάκια με τα νεύρα και τις αντοχές σου. Προσπάθησε να μην ανακατεύεις τρίτα άτομα στις υποθέσεις σου και φρόντισε να τις λύνεις μόνος σου.


Αισθηματικές προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή θα κινηθεί σε καλά επίπεδα και αυτό θα σε χαροποιήσει σήμερα, φίλε Σκορπιέ. Οργάνωσε ένα ρομαντικό βράδυ για δύο και βγάλε από μέσα σου όλες τι ανασφάλειες που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου. Οι συμβουλές του θα σε ηρεμήσουν… Εσύ που είσαι μόνος σου, αναζήτησε την παρέα ενός ατόμου που σε καταλαβαίνει και σε νιώθει.


Επαγγελματικά και χρήμα
Οι ιδέες σου σήμερα θα βρουν την κατάλληλη αντιμετώπιση από τους συνεργάτες και τους προϊσταμένους σου και αυτό θα σε ανταμείψει, τόσο υλικά όσο και ηθικά. Τα οικονομικά σου όπως αντιλαμβάνεσαι αρχίζουν να βελτιώνονται και θα έχεις την εύνοια να τα σταθεροποιήσεις, αλλά και να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν.


Τοξότης
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν την σημερινή Πέμπτη, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και θέλεις να τις διευθετήσεις το συντομότερο. Δεν είναι δυνατόν να τα καταφέρεις, αν δεν ηρεμήσεις και δεν καταπολεμήσεις την παρορμητικότητά σου, που μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, στα αισθηματικά σου καλό είναι να προσεγγίσεις με δική σου πρωτοβουλία το σύντροφό σου και να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ίσως η γνωριμία που ζητάς βρίσκεται δίπλα σου και αρνείσαι να το δεις.

Επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που είναι απαραίτητες, για να μπει μια τάξη στη δουλειά σου. Τα θέματα που έχεις θα κινηθούν με τον καλύτερο τρόπο και τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται άμεσα, αν είσαι μετρημένος ή ακόμη και φειδωλός στις αγορές σου.


Αιγόκερως 
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να αποφύγεις τις κινήσεις πανικού. Όσα σε απασχολούν θα βρουν λύση μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα σε ευνοήσουν ιδιαίτερα. Για να μην αγχώνεσαι, μίλησε στους δικούς σου ανθρώπους και ζήτησε τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, στα αισθηματικά σου έχεις όλη την καλή διάθεση σήμερα να δώσεις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου και η αλήθεια είναι ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, έχεις κάθε πιθανότητα σήμερα να περάσεις καλά με διάφορες γνωριμίες ή ακόμη και να ερωτευτείς!

Επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλή φάση, καθώς οι συνεργάτες σου σε βοηθούν να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, απαιτούν πολύ προσεκτικούς χειρισμούς, γιατί με τα αυξανόμενα έξοδα έχεις βγει εκτός προγράμματος

Υδροχόος
Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, οι στόχοι που έχεις θέσει στη ζωή σου αρχίζουν να υλοποιούνται και είναι καιρός να κάνεις το επόμενο βήμα, που θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου είναι στα φόρτε τους γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή πηγαίνουν πολύ καλύτερα από αυτό που περίμενες, αφού διάφορα προβλήματα που είχες μοιάζουν να μένουν πίσω και όλα βελτιώνονται στη σχέση με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι μια κατάλληλη ημέρα η σημερινή για να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και να ξαναθυμηθείς κάποια πρόσωπα από τα οποία έχεις απομακρυνθεί.

Επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και οι συνεργασίες που κάνεις, σου αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις μένουν πίσω και εσύ πορεύεσαι με ελπίδα για το μέλλον της καριέρας σου. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αφού κάποιες πηγές εσόδων σου δίνουν ανάσα από την πίεση του τελευταίου καιρού.

Ιχθείς
Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις την σημερινή Πέμπτη. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις που δε θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα θα σε ευνοήσει σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που δυσκολεύουν και χαλούν το ερωτικό κλίμα της σχέσης σου. Απόφυγε ζήλειες και εμμονές με κάθε τρόπο. Εάν ψάχνεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, θα πρέπει να βγεις έξω, να κάνεις κοινωνικές επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Με το να κάθεσαι στο σπίτι, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Επαγγελματικά και χρήμα
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο και έχεις τη βοήθεια των συνεργατών σου σε ό,τι χρειάζεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular