Χριστουγεννα: Διάσημες παρουσίες κάνουν το Instagram γιορτινό

Στολίσατεεεεε;;;; 

celebrities-greece

Όλοι μας έχουν αυτόν τον ένα (τουλάχιστον) φίλο που βιάζεται για τα Χριστούγεννα... και γιατί οχι, είναι από τις γιορτές που κάνουν τους περισσότερους από εμάς να νιώθουν λίγο πιο όμορφα.. παρά τις όποιες δυσκολίες!


Τριγύρω στολισμένες βιτρίνες, πλατείες, μαγαζιά.. Κάτι σε κάνει κι εσένα να θέλεις να βγάλεις τα χριστουγεννιάτικα και να αρχίσεις να στολίζεις, και μεταξύ μας, κι εσύ έχεις ένα κρυφό playlist με χριστουγεννιάτικα τραγούδια που βάζεις κι ακούγοντας τα αναπολείς τα παιδικά χρόνια, τις ξέγνοιαστες μέρες που έμπαινες στο σπίτι κα πετούσες τη σχολική τσάντα στην άκρη.

Όσοι από εσάς δεν έχετε στολίσει ακόμη για πάρτε μερικές ιδέες από τα στολισμένα σπίτι διασίμων...

1. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δέσποινας Βανδή που στόλισε παρέα με την κόρη της

"Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της στόλισε μέσα στο Σαββατοκύριακο η Δέσποινα Βανδή μαζί με την
κόρη της, Μελίνα και φίλες τους.

Αφού το στόλισαν πόζαραν μπροστά στο δέντρο με την τραγουδίστρια να «ανεβάζει» φωτογραφία στο instagram γράφοντας: «Ε ναι!!!!Αργήσαμε αλλά…στολίσαμε κι εμείς!!! #merrychristmas».

Μαμά και κόρη είναι αυτοκόλλητες και πλέον οι καλύτερες φίλες!"




2. Η γνωστή make up artist Ρούλα Σταματοπούλου...  στόλισε με εμφάνιση όλο νάζι!

Μέσα στο Σαββατοκύριακο βρήκε λίγο χρόνο για να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και πόζαρε όλο νάζι με σκουφί ως Αγιοβασιλίτσα και με κοντό σορτς κι «ανέβασε» τη φωτογραφία στο instagram.






3. Και η Έλλη Κοκκίνου από νωρίς στο εορταστικό κλίμα 




Η τραγουδίστρια παρέα με τον γιο της στόλισαν ένα ψηλό, εντυπωσιακό δέντρο και στη συνέχεια εκείνη πόσταρε φωτογραφία στο instagram. «Στολίσαμε και για φέτος!!!!!! Και του χρόνου να είμαστε καλά!!!», έγραψε λεζάντα.




4. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στόλισε με τους γιους της και χαίρονται την όμορφη ατμόσφαιρα.

Μετά το στόλισμα πόζαραν στον καναπέ παρέα με τον σκύλο τους με φόντο το δέντρο και στη συνέχεια την «ανέβασε» τη φωτογραφία στο instagram με λεζάντα: «Εμείς στολίσαμε..χμ..εγώ στόλισα βασικά. Όσο πιο πολύ μεγαλώνουν ,τόσο πιο πολύ το κάνω σχεδόν μόνη μου. Σαν αστέρια που είναι όμως, έβαλαν το αστέρι.(ελληνίδα μάνα)Η Gigi ,έκανε κι ένα εμβόλιο σήμερα..κάπως κοιμόταν.


Και του χρόνου, με υγεία, σε όλο τον κόσμο #christmas #family #dionisis #phillip #gigi #home».




5. Η Κατερίνα Στικούδη, καυτή και κούκλα όπως πάντα, ποζάρει μπροστά στο "Ω έλατο" της αγκαλιά με τον αρκούδο της... 

Με σέξι εμφάνιση πόζαρε μπροστά στο δέντρο και στη συνέχεια πόσταρε τη φωτογραφία στο instagram γράφοντας: «Εγώ το στόλισα νωρίς φέτος να το ευχαριστηθώ !! Και θα πω με χαρά Καλά Χριστούγεννα σε όλους κι ας είναι νωρίς».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular