Διάλειμμα από την καριέρα της αποφάσισε να κάνει πασίγνωστη τραγουδίστρια



Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποσύρεται από την βιομηχανία της μουσικής!

Όλοι την αγαπήσαμε και έχουμε ακούσει πολλά από τα τραγούδια της, που παίζουν ακόμα και σήμερα, και συνεχίζουμε να τα απολαμβάνουμε το ίδιο. 


Μεγάλη συγκίνηση και απογοήτευση προκάλεσε η ανακοίνωση της τραγουδίστριας Pink, που αποφάσισε να αποσυρθεί από την μουσική βιομηχανία και να δώσει ένα άδοξο τέλος στην καριέρα της.

Την ανακοίνωση έκανε κατά τη διάρκεια των 2019 CMA Awards την Τετάρτη, στο Νάσβιλ του Τενεσί. Μια από τις πιο σπουδαίες φωνές της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο νέο άλμπουμ στο 2020, κάτι που πολλοί επιθυμούσαν.

Η Pink εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των 2019 CMA Awards με τον σύζυγό της Κάρει Χάρτ, την 8χρονη κόρη της και των Γουίλοου 2 ετών γιο της, Τζέιμσον και έδωσε μια συνέντευξη – βόμβα σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί.

pink takes a break fro music

Ο λόγος που αποφάσισε να αποσυρθεί μετά από δύο χρόνια συνεχόμενων εμφανίσεων και περιοδείας, είναι η οικογένειά της. Η 40χρονη, κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο το άλμπουμ της «Hurts 2B Human», και μάλλον θα είναι το τελευταίο της, αφού προς το παρόν θέλει να κάνει ένα διάλειμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular