Καιρός: Έρχεται νέα επιδείνωση - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται πρώτα στα δυτικά και μετά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά

επιδείνωση καιρού

Νέα μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής (17/11), κάτι για το οποίο προειδοποιεί και το «meteo» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, μετά την ΕΜΥ, κάνοντας λόγο για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά.

Τα φαινόμενα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα κινηθούν ανατολικά και θα επηρεάσουν τα βόρεια. Η μεταβολή του καιρού θα έχει πάντως, σύντομη χρονική διάρκεια, καθώς από το πρωί της Δευτέρας (18/11) και τα δυτικά, θα υπάρξει βελτίωση.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη δυτική Ελλάδα, με σημαντικά ύψη βροχής στο Ιόνιο και την Ήπειρο και αργότερα, στη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Στο μεταξύ, στην Αττική για την Κυριακή (17/11), αναμένονται αυξημένες νεφώσεις και υγρασία, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από ανατολικές και νότιες διευθύνσεις, με ένταση έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο και 8 μποφόρ στο Ιόνιο.

Δείτε χάρτες από το meteo.gr για το πού θα σημειωθούν τα πιο ισχυρά φαινόμενα, καθώς και για τα ύψη βροχής που αναμένονται ειδικά στη Δυτική Ελλάδα:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular