5 Λόγοι για να βάλεις στη ζωή σου τα Serums


Υπάρχει ένα για κάθε πιθανή σου "ανησυχία" 


Παρότι μια ρουτίνα 15 βημάτων δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί από όλες μας, υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο βήμα που όλες μας πρέπει να εντάξουμε στο πρόγραμμα μας, το serum! Αυτό το βασικό συστατικό της ομορφιάς μπορεί να προσφέρει στοχευμένα αποτελέσματα! Ας το πάρουμε
όμως από την αρχή, τι είναι το σέρουμ; Τα μόρια που βρίσκονται στα σέρουμς είναι πολύ μικρότερα από αυτά που βρίσκονται στις κρέμες και στις λοσιόνς, επιτρέποντας τα κλινικά ενεργά συστατικά να εισχωρήσουν καλύτερα στο δέρμα, όπως τονίζει η πιστοποιημένη δερματολόγος Dr. Lian Mack.


Η Dr. Lian Mack μοιράστηκε στο Elle USA μυστικά για το τι ακριβώς πρέπει να κοιτάμε όταν ψάχνουμε να βρούμε το κατάλληλο για εμάς σέρουμ:

  • "Για δέρματα λιπαρά ή με τάση για ακμή τα καλύτερα σέρουμς είναι εκείνα που δεν περιέχουν έλαια. Τα σέρουμς με έλαια μπορούν να προκαλέσουν ξεσπάσματα ακμής και να κάνουν το δέρμα να δείχνει πολύ λιπαρό."
  • "Για όσους έχουν ως στόχο την καταπολέμηση των ρυτίδων, η ενυδάτωση είναι το κλειδί. Ψάξτε για προϊόντα με υαλουρονικό οξύ."
  • "Για δέρματα με υπερμελάγχρωση ή δυσχρωμίες η καλύτερη λύση είναι τα σέρουμς με βιταμίνη C, γνωστή και σαν ασκορβικό οξύ."


Μία από τις βασικές συμβουλές της Dr. Mack είναι η χρήση και μιας ενυδατικής κρέμας και η αντιηλιακή προστασία, καθώς τα σέρουμς είναι πολύ ελαφρά. Είτε είστε ήδη superfan των σέρουμς είτε απλώς έτοιμοι να αποκτήσετε το πρώτο σας, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω επιλογές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το δέρμα των ονείρων σας.




Αντιοξειδωτικός, Αντιρυτιδικός, Αναζωογονητικός Ορός Λάμψης με Καθαρή Βιταμίνη C 50ml

Εμπλουτισμένος με 10% Βιταμίνη C, η οποία ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει την παραγωγή ελευθέρων ριζών, τις ρυτίδες & τις λεπτές γραμμές.

  • Εμπλουτισμένος με 10% Βιταμίνη C, η οποία ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου
  • Μειώνει τη παραγωγή ελευθέρων ριζών
  • Μειώνει ρυτίδες & λεπτές γραμμές
  • Με Σαλικυλικό οξύ που απολεπίζει στην επιφάνεια και διευκολύνει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων
  • Ενισχυμένο με Neurosensine και Ιαματικό νερό La Roche-Posay που απομακρύνουν τον ερεθισμό και περιορίζουν τη νευρογενή αντίδραση του δέρματος


Αντιοξειδωτικός Ορός Άμυνας για Λάμψη & Πρώτες Ρυτίδες 30ml

Ο Αντιοξειδωτικός Ορός Άμυνας ταιριάζει σε όλους τους τύπους ευαίσθητου δέρματος με έλλειψη λάμψης και θαμπάδα.

Ελαφρύς, απαλός και διακριτικά αρωματισμένος με ένα μη κολλώδες τελείωμα, ο Αντι-οξειδωτικός ορός άμυνας A-Oxitive βοηθά το δέρμα να αμυνθεί ενάντια στις βλαβερές συνέπειες του οξειδωτικού στρες. Το ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΝΤΙ-ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ [Προ-βιταμίνες C & E] προστατεύει από το καθημερινό περιβαλλοντικό οξειδωτικό στρες και τις βλαβερές συνέπειες της ρύπανσης. Εμπλουτισμένος με GP4G, μία πηγή κυτταρικής ενέργειας, διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος για να το αναζωογονήσει. Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και αίσθημα καταπράυνσης χάρη στο Ιαματικό Νερό της Avène, φυσικά καταπραϋντικό & απαλυντικό.





Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με αυτό το συμπυκνωμένο ορό που προσφέρει απίστευτη φωτεινότητα .Απολεπίζει , αποκαλύπτοντας έτσι τη φυσική λαμπερότητα σας ενώ παράλληλα η αλόε βέρα και η αλλαντοίνη , περιποιούνται ευγενικά την επιδερμίδα σας .Με μια όμορφή γαλάζια περλέ απόχρωση που μετατρέπεται σε χρυσή ακτινοβολία όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας.





Ένα ισχυρό μείγμα Argan Oil, βιταμίνης C, υαλουρονικού οξέος και καλλιεργειών φυτικών βλαστοκυττάρων αφήνει την επιδερμίδα να αισθάνεται απαλή, ενυδατωμένη και λαμπερή.

Το βαθμιαίο μαύρισμα μακράς διάρκειας που προσφέρει διαρκεί έως και 3 ημέρες και είναι ιδανική για χρήση είτε μόνη της ή όταν προστίθεται στην καθημερινή ενυδατική κρέμα προσώπου σας.






Σχεδιασμένο ειδικά για ενήλικες επιδερμίδες που εμφανίζουν σπυράκια, καθώς και γραμμές και ρυτίδες. Η απαλή ενυδατική σύνθεση εξαλείφει και καταπολεμά τα σπυράκια χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει την επιδερμίδα. Η ισχυρή τεχνολογία αντιγήρανσης βελτιώνει ορατά τις γραμμές, τις ρυτίδες και την υφή. Αποκτήστε καθαρή, λεία και νεανική επιδερμίδα. Oil-free.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular