Σπαγγέτι με σκόρδο, αρωματικά και βούτυρο




Το απλό είναι το καλύτερο. Πρόκειται για μια βουτυράτη συνταγή ζυμαρικών η οποία απογειώνεται με μια σκορδάτη σάλτσα, φρέσκο βασιλικό, σπανάκι και παρμεζάνα.

Υλικά

1 πακέτο σπαγγέτι
6 κουταλιές βούτυρο
8 σκελίδες σκόρδο
Αρκετό βασιλικό και σπανάκι, ψιλοκομμένα, 3 φλυτζάνια περίπου

Αλάτι, πιπέρι, τυρί παρμεζάνα


Εκτέλεση


  • Βράστε τα σπαγγέτι όπως λέει το πακέτο
  • Σε τηγάνι βάλτε το βούτυρο να λιώσει μαζί με το σκόρδο, ψιλοκομμένο για 3 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά
  • Προσοχή να μη καεί ούτε το ένα ούτε το άλλο
  • Κόψτε το σπανάκι και τον βασιλικό και προσθέστε τα στα σουρωμένα σπαγγέτι, βάλτε μέσα και το βουτυρωμένο σκόρδο
  • Προσθέστε αλάτι και βάλτε τα στη φωτιά για 2 λεπτά ακόμη, ανακατέψτε να πάρουν αρώματα
  • Προσθέστε λίγο ακόμη βούτυρο στην κατσαρόλα και σερβίρετε με άφθονη παρμεζάνα






Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular