Τολμά και δικαιώνεται το Ford KA+



Το μικρό αυτοκίνητο πόλης της Ford προσφέρεται σε μία νέα έκδοση που διακρίνεται για τους έντονους και τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς. 


Πιο συγκεκριμένα, το KA+ Colour Edition είναι διαθέσιμο σε έξι αποχρώσεις (Bright Yellow, Moondust Silver, Oxford White, Ruby Red, Smoke και Sparkling Gold), περιλαμβάνοντας πίσω πτέρυγα, μαύρες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, οροφή και καλύμματα καθρεπτών βαμμένα σε Shadow Black, πλαϊνά αυτοκόλλητα, μάσκα και σήματα στα φτερά, όλα σε μαύρο χρώμα. 



Τροφοδοτείται με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 Duratec απόδοσης 85 ίππων, εμφανίζοντας κατανάλωση καυσίμου στα 5,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές ρύπων 120 γρ./χλμ. Επίσης, διακρίνεται για την ευρύχωρη καμπίνα και την πλειάδα αποθηκευτικών χώρων, έχοντας 21 θήκες για αντικείμενα. Τέλος, στο My Ford Dock που βρίσκεται στο κέντρο του πίνακα οργάνων, οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύουν, να τοποθετούν και να φορτίζουν κινητές συσκευές όπως smartphones και συστήματα πλοήγησης.


Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular