Καρύδες ατομικές

Καρύδες ατομικές


Υλικά συνταγής

Υλικά για 50 κομμάτια
1 κιλό καρύδα τριμμένη
3-4 βανίλιες
600 γρ. ζάχαρη άχνη
10 αυγά
λίγο βούτυρο
αμύγδαλα ολόκληρα ή ψιλοκομμένα φρουί γλασέ για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα μπολ χτυπάτε ελαφρά τα αυγά. Προσθέτετε την καρύδα, τη ζάχαρη άχνη, τις βανίλιες και ανακατεύετε.
Ζυμώνετε το μείγμα μέχρι να αποκτήσετε μία ζύμη μαλακή που να πλάθεται εύκολα. Εάν η ζύμη σας είναι σκληρή προσθέτετε ένα ακόμα αυγό.
Σε ένα ταψί στρώνετε αντικολλητικό χαρτί. Αλείφετε τα χέρια σας με βούτυρο και πλάθετε τις καρύδες. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει όλο το μείγμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο σε αερόθερμο στους 200° C για 20'-30'. Μόλις ψηθούν γαρνίρετε με το αμύγδαλο ή το φρουί γλασέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular