Γύρισε σπίτι χαρούμενη από ραντεβού... Δημοσίευσε αυτό στο facebook και λίγο μετά ήταν νεκρή…



Πρόσφατα, ένα 16χρονο κορίτσι δημοσίευσε την τελευταία της ανάρτηση στο Facebook πριν δώσει τέλος στη ζωή της.

Όσοι γνώριζαν την Amber Cornwell μιλάνε τώρα ανοιχτά και θέλουν να αφυπνίσουν την κοινή γνώμη ότι υπάρχει βοήθεια για όσους σκέφτονται να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Θέλουν να βοηθήσουν άλλους που νιώθουν, όπως η Amber.



Λίγες ώρες πριν γίνει αυτόχειρας, η Amber δημοσίεευσε στο Facebook της τα συγκλονιστικά λόγια:

“Αν πεθάνω απόψε, θα κλάψει κανείς;”

Οι γονείς και οι φίλοι της έκτοτε λένε ότι Amber συνεχώς δεχόταν εκφοβισμό στο σχολείο. Και ίσως αυτή ήταν η αιτία που οδήγησε αυτή την έφηβη στην αυτοκτονία.

Αφού γύρισε από ένα ραντεβού με τον φίλο της σε καλή διάθεση στις 21 Δεκεμβρίου, δημοσίευσε το τελικό της μήνυμα. Εκείνο το βράδυ, κόπηκε το νήμα της ζωής της.

Οι γονείς της Amber την βρήκαν νεκρή την επόμενη μέρα. Είχε κρεμαστεί στη ντουλάπα της.
Από την έκτη δημοτικού, η Amber περνούσε δύσκολες στιγμές δεχόμενη εκφοβισμό, δήλωσαν οι γονείς της. Αλλά πίστευαν ότι το χειρότερο είχε περάσει. Είχε πάρει τιμητική διάκριση για τις επιδόσεις της ως μαθήτρια, ήταν μέλος χορωδίας και ήταν στην ομάδα τέννις. Αλλά όσοι την εκφόβιζαν δε φαίνεται να νοιάζονταν.

“Ήταν πολύ κακοί, της έλεγαν άσχημα πράγματα μπροστά της και πίσω από την πλάτη της. Της έστελναν μηνύματα στο Facebook,” δήλωσε η κοντινή φίλη της Amber, η Stephanie Hernandez.

Δεκάδες μέλη της οικογένειάς της και φίλοι της εμφανίστηκαν στην ολονυχτία προς τιμή της στο σχολείο, όπου φοιτούσε. Η διεύθυνση του σχολείου παραμένει σιωπηλό για το θέμα του εκφοβισμού, και προσπαθεί να μη δώσει έκταση στο θέμα.

Αλλά οι φίλοι και η οικογένεια της Amber μιλάνε δυνατά για την χειροδικία αυτής της αθώας έφηβης.

“Δε θέλω άλλο παιδί να πεθάνει εξαιτίας του bullying,” δήλωσε η μητέρα της.

Πόσο άδικος χαμός μιας νεαρής κοπέλας. Αν βιώνει κάποιο κοντινό σας πρόσωπο κάτι παρόμοιο, ειδοποιήστε κάποιον υπεύθυνο, πριν είναι πολύ αργά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular