Πασίγνωστος Έλληνας ξεφτιλίζει τη Σκορδά: «Αντί να βγάζει τον π@πο της να πάει να…»




Οι εξευτελιστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε εναντίον της προκάλεσαν σεισμό. Πως και πως περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να εκτοξεύσει…. δηλητήριο. Μανιάτικο, όπως φάνηκε το κρατούσε ο Βασίλειος Κωστέτσος στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που βρήκε ευκαιρία να ξεσπάσει. Όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr, ο παρουσιαστής του «Πρωινό» εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του γνωστού σχεδιαστή, σχετικά με την επίσκεψη του τελευταίου στην Ειδομένη και στους πρόσφυγες.

kots


Ο Κωστέτσος δεν ανέχτηκε το γεγονός ότι ο Λιάγκας τον κατηγόρησε, γι αυτό και τα έβαλε με την Σκορδά. Πυρ και μανία έγινε ο σχεδιαστής, όταν είδε τη φωτογραφία της Φαίης από την Τήνο να ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της και δε δίστασε να την… ξεφτίλισε. Όχι μόνο αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την επίμαχη φωτογραφία, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι η παρουσιάστρια προβάλλει τα οπίσθιά της.

«Από το να βγάζουμε τον πωπό μας στα social media με εκπληκτικές θέες σε κοσμικά νησιά, ενώ πεινάει κόσμος, προτιμώ να βγάζω selfie και να μοιράζω τρόφιμα στους πρόσφυγες», έγραψε στη λεζάντα προκαλώντας πανικό. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν η Σκορδά θα απαντήσει στην ομολογουμένως αιφνιδιαστική επίθεση του σχεδιαστή. Δείτε  τη φωτογραφία της Σκορδά που άναψε φωτιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular