Παντρεύονται Τζίμα - Σακελλαρίδης: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας λίγο πριν γίνουν γονείς

Παντρεύονται Τζίμα - Σακελλαρίδης: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας λίγο πριν γίνουν γονείς - Δείτε το προσκλητήριο στο AthensMagazine


Happy end θα έχει το love story της Ράνιας Τζίμα και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Η μεταξύ τους αντιπάθεια που ξεκίνησε από μια τηλεοπτική κόντρα (το καλοκαίρι του 2014) μετατράπηκε εν καιρώ σε μεγάλο έρωτα, ο οποίος λίαν συντόμως θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, αλλά και τον πολιτικό γάμο τους, τον οποίο αποφάσισαν να επισπεύσουν λόγω εγκυμοσύνης.

τζιμα σακελλαριδης 1.jpg


Δείτε   το προσκλητήριο γάμου του ζευγαριού, οι οποίο θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο στις 14 Μαΐου στο Δημαρχείο Αθηνών.

IMG_0364.JPG

Tα προσκλητήρια μοίρασε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης η Ράνια Τζίμα, σε όλους τους φίλους και συναδέλφους της που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας.

Μάρτυρες της τελετής θα είναι τέσσερις: Η δημοσιογράφος του Mega, Αλεξία Τασούλη, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Εύα Αντωνοπούλου, μια ακόμα συνάδελφος της Εύας Αντωνοπούλου και παραγωγός στο ΣΚΑΪ, και ένα κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, στενός φίλος του γαμπρού.

Μετά τον πολιτικό του γάμο, το ζευγάρι θα δεξιωθεί φίλους και συγγενείς στις 20:30 στο Πάρκο Ελευθερίας, ενώ σύντομα δεν θα βλέπουμε (λόγω εγκυμοσύνης) την Ράνια Τζίμα στο ρεπορτάζ του Mega.
τζιμα σακελλαριδης 3.jpg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular