Είδηση - σοκ: Επιδειξίας τρομοκρατεί νεαρά κορίτσια σε στάση του Ηλεκτρικού στην Αθήνα! Λεπτομέρειες που ανατριχιάζουν...

Είδηση - σοκ: Επιδειξίας τρομοκρατεί νεαρά κορίτσια σε στάση του Ηλεκτρικού στην Αθήνα! Λεπτομέρειες που ανατριχιάζουν...

Μία αποκλειστική είδηση , που αφορά τη δράση ενός επιδειξία τις τελευταίες μέρες στην περιοχή της Αθήνας και συγκεκριμένα στη στάση του Ηλεκτρικού στον Ταύρο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες , ο ανώμαλος τύπος είναι γύρω στα 50 και δρα εσχάτως ακολουθώντας μικρές, έφηβες κοπέλες, οι οποίες κατεβαίνουν από τα βαγόνια του Ηλεκτρικού στην περιοχή του Ταύρου.



Έτσι, αφού τις ακολουθήσει, ο ανώμαλος μεσήλικας περιμένει να τις "πετύχει" σε σημείο που δεν  θα υπάρχει κόσμος γύρω-γύρω και όταν σιγουρευτεί πως δεν υπάρχουν "τρίτοι" να τον παρακολουθούν, επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα, σοκάροντας -όπως είναι φυσικό- τις ανυποψίαστες κοπέλες!

Μάλιστα, η απαράδεκτη δράση του δεν σταματάει εδώ. Σύμφωνα με μαρτυρίες θύματος , ο ανώμαλος τύπος δεν διστάσει να κάνει στα θύματά του και οικονομική πρόταση, προκειμένου το θύμα να ενδώσει στην ανατριχιαστική προσφορά του.



Συγκεκριμένα, με μεγάλη δόση θράσους, λέει χαρακτηριστικά: "50 ευρώ για να σε γαμ... εδώ και τώρα. Πες μου πόσα θες και θα στα δώσω"!

Φυσικά, τα σοκαρισμένα θύματα του ανώμαλου, έντρομα στο θέαμα του γυμνού άνδρα, βάζουν τις φωνές και τρέχουν τρομαγμένα!

Αποτέλεσμα, δεν είναι άλλο από το να κάνουν τον άνδρα να εξαφανιστεί στον φόβο να μη γίνει αντιληπτός από άλλα άτομα.

Πάντως, το φαινόμενο πλέον παίρνει μεγάλες διαστάσεις, αφού έχουν καταμετρηθεί πλέον περισσότερες από 10 περιπτώσεις όπου το ίδιο πρόσωπο έχει αποτελέσει τον φόβο και τον τρόμο για τα ανυποψίαστα έφηβα κορίτσια και η αστυνομία της περιοχής έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular