Βίντεο που κόβει την ανάσα: Κόντρες θανάτου λίγα μέτρα από το σημείο που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης!

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Κόντρες θανάτου λίγα μέτρα από το σημείο που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης!


Ο τρόμος στο Ελληνικό βασιλεύει κάθε βράδυ, καθώς στην περιοχή συγκεντρώνονται νεαροί με γρήγορα αυτοκίνητα και κάνουν κόντρες, αλλά και αγώνες ταχύτητας με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι ζωές τόσο των ίδιων όσο και των περαστικών και των κατοίκων της περιοχής. Σε ένα σημείο που πριν από δύο μήνες σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, με τον θάνατό του να έχει παγώσει ακόμα και σήμερα το Πανελλήνιο!


Η αστυνομία σε μία συντονισμένη και μεγάλη επιχείρηση που έκανε το βράδυ του Σαββάτου κατάφεραν να συλλάβουν 4 νεαρούς ηλικίας 19 έως 29 ετών, καθώς δεν είχαν άδεια οδήγησης.

Συνολικά έγιναν περισσότεροι από 240 έλεγχοι οδηγών και η αστυνομία βεβαίωσε περίπου 147 παραβάσεις, εκ των οποίων οι εννέα σε βαθμό πλημμελήματος και οι τρεις σε βαθμό πταίσματος.



Συγκεκριμένα, 22 άτομα δεν φορούσαν κράνος, 9 άτομα δεν είχαν δίπλωμα, 17 δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας, δύο άτομα παραβίασαν τον ερυθρό σηματοδότη, δύο άτομα μιλούσαν στο κινητό και οι υπόλοιποι 95 έκαναν διάφορες τροχαίες παραβάσεις. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες οι οποίες και θα υποβληθούν αρμοδίως στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular