Άγριο θρίλερ με την Ελένη Μενεγάκη σε μοναστήρι: Την έσωσαν οι καλόγεροι!

01


Αυτό θα πει να είναι κανείς σταρ. Κατέχοντας για περισσότερο από μια 20αετία τον τίτλο της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης, είναι λογικό κάθε της κίνηση να βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη έχει βρεθεί στο στόχαστρο των παπαράτσι κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να τους ξεφύγει. Μαντίλες, τσάντες, ομπρέλες είναι μερικά μόνο από τα μέσα στα οποία έχει καταφύγει για να… γλιτώσει από τα φλας τους και να βρει την ηρεμία της.




Πρόσφατα, ωστόσο ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα απίστευτο περιστατικό, όπου η παρουσιάστρια για να ξεφύγει από τους παπαράτσι ζήτησε τη βοήθεια του Θεού. Ή καλύτερα των εκπροσώπων του. Κι όμως. Όταν η Ελένη και ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος συνειδητοποίησαν πως έξω από το Μοναστήρι που είχαν επισκεφθεί καραδοκούσαν παπαράτσι ζήτησαν την άμεση βοήθεια των μοναχών.
«Την ώρα που πήγα να ακολουθήσω με το αυτοκίνητο, βλέπω έναν καλόγερο με ένα κλαρκ, με μια δεξαμενή μπροστά και μου κλείνει τον δρόμο και μου λέει «Μισό λεπτό γυρίζω». Αφήνει το κλαρκ στη μέση του δρόμου, δεν μπορούσα εγώ να πάω πουθενά κι έφυγε. Κατέβηκα και περπάτησα για να δω που είχε πάει ο Μάκης και πετάγεται ένας άλλος μοναχός μπροστά μου και μου λέει: «Χωρίς την ευχή του γέροντα δεν τραβάμε φωτογραφίες»!», αποκάλυψε ο φωτορεπόρτερ Άγγελος Λίγκας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». ''Δείτε στο βίντεο τα όσα ακολούθησαν με την… καταδίωξη της Μενεγάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular