Pepsico και Φούρνοι Βενέτη αναζητούν προσωπικό για την ίδια ειδικότητα



Ο όμιλος PepsiCo στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την Tasty Foods στον τομέα παραγωγής και πώλησης snacks και την PepsiCo–HBH στα μη αλκοολούχα ποτά αντίστοιχα. Στην PepsiCo ζητουν να καλύψουν τη θέση του / της: Πωλητή/τριας για την προώθηση των προϊόντων της στα supermarkets της Χαλκιδικής.

Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται η εμπειρία ως πωλητής/τρια τουλάχιστον 1 έτους στο organized trade, το απολυτήριο Λυκείου ή πτυχίο ανώτερης εκπαίδευσης, η δυναμική
προσωπικότητα, ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και  διαπραγμάτευσης, εργατικότητα, συνέπεια, επαγγελματισμός, ομαδικότητα, ενθουσιασμός και προσανατολισμός στο αποτέλεσμα, η γνώση της αγγλικής γλώσσας επιθυμητή και η γνώση χειρισμού Η/Υ (Word, Excel, PowerPoint).


Συμπληρώστε την αίτηση στην ιστοσελίδα: www.pepsicojobs.com/el-gr

Φούρνος Bενέτη

Tα καταστήματα Bενέτη Food Hall ζητούν να προσλάβουν Πωλήτριες για πλήρη απασχόληση. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση σε καταστήματα εστίασης θα εκτιμηθεί, ομαδικότητα και συνεργασία, συνέπεια και σταθερότητα, ευελιξία ωραρίου, δυναμική και επικοινωνιακή προσωπικότητα και ικανότητα να λειτουργεί αποτελεσματικά κάτω από συνθήκες πίεσης.

Η εταιρία προσφέρει αριστο περιβάλλον εργασίας, ασφαλιστική κάλυψη Ι.Κ.Α., εκπαίδευση, προοπτικές εξέλιξης και ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών.

Πληροφορίες και αιτησεις: http://www.fournosveneti.gr

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular