Παράθυρο έπεσε σε κεφάλι μαθητή του 1ου Λυκείου Χολαργού



Φεγγίτης από παράθυρο σε αίθουσα διδασκαλίας έπεσε πάνω στο κεφάλι μαθητή του 1ου Λυκείου Χολαργού που καθόταν στο ακριβώς από κάτω θρανίο εν ώρα μαθήματος.

Από το παράθυρο έλειπαν βίδες και η αλυσίδα που το συγκρατεί ενώ και τα περισσότερα παράθυρα στο συγκεκριμένο παλαιό κτίριο είναι σε αντίστοιχη κατάσταση.



Ωστόσο ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου που με κάθε ευκαιρία επισημαίνει την κακή συντήρηση του δεύτερου παλαιότερου σχολικού κτιρίου σε όλους τους τόνους, έντονα δε τα τρία τελευταία χρόνια, αναμένει στις επιστολές του σχετικά με τις επισκευές και τη συντήρηση του κτιρίου από το Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και τεχνική υπηρεσία. Αναμένει ακόμη, και την ενημέρωση για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για το μεγάλο έργο που διεκδικήθηκε ακριβώς μετά από τις πιέσεις του Συλλόγου Γονέων, των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Επί 10 μήνες στέλνει ερωτήματα με επιστολές και ενώ ο Δήμος οφείλει εκ του Νόμου να απαντήσει εντός 30 ημερών, ωστόσο κωφεύει.

Ο μαθητής της τρίτης Λυκείου τραυματίστηκε ελαφρά.

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular