Υλικά για 2-4 άτομα
2 ξυλάκια κανέλας
500 ml κόκκινο κρασί
6 αχλάδια
200 γραμμάρια ζάχαρη
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα αχλάδια αφήνοντας το τσαμπάκι τους από πάνω.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη ζάχαρη, την κανέλα και το κόκκινο κρασί και σιγοβράζετε τα αχλάδια μέσα στο κρασί μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 10 λεπτά.
Ανά διαστήματα τα ανακατεύετε για να πάρουν ομοιόμορφα το χρώμα από το κόκκινο κρασί και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου