Καραμελωμένα αχλάδια με κόκκινο κρασί

poachedpears


Υλικά για 2-4 άτομα

2 ξυλάκια κανέλας
500 ml κόκκινο κρασί
6 αχλάδια
200 γραμμάρια ζάχαρη
Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα αχλάδια αφήνοντας το τσαμπάκι τους από πάνω.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη ζάχαρη, την κανέλα και το κόκκινο κρασί και σιγοβράζετε τα αχλάδια μέσα στο κρασί μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 10 λεπτά.
Ανά διαστήματα τα ανακατεύετε για να πάρουν ομοιόμορφα το χρώμα από το κόκκινο κρασί και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular