Αυτοί είναι οι νέοι διάλογοι που έγιναν στη δίκη Λιάγκα-Σπυροπούλού-Σταμάτη

Αυτοί είναι οι νέοι διάλογοι που έγιναν στη δίκη Λιάγκα-Σπυροπούλού-Σταμάτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη των Λιάγκα, Σπυροπούλου και Σταμάτη μετά την αγωγή που έκανε η παρουσιάστρια του Alpha εναντίον του παρουσιαστή και της δημοσιογράφου του ANT1.
Εχθές είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιοι από τους διαλόγους που εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, ενω ακολουθούν και νέοι που είναι απολαυστικοί με την Πρόεδρο του δικαστηρίου να είναι ιδιαιτέρως ενημερωμένη.

Εντύπωση προκαλεί η ερώτηση της προέδρου προς τον μάρτυρα υπεράσπισης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, και γενικό διευθυντή του Alpha, Κωνσταντίνο Σούσουλα. Μέρος των διαλόγων δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso.
Πρόεδρος: Πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει κάποιος παρουσιαστής; Φαντάζομαι δεν γίνεται αμέσως, ξεκινάει από χαμηλά.
Μάρτυρας: Αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Μπορεί να είναι ένα με τρία χρόνια, μπορεί να είναι και 15!
Πρόεδρος: Μπορεί και ποτέ!
Μάρτυρας: Η Marion Cotillard ξαφνικά έγινε διάσημη από μια ταινία και τα προηγούμενα χρόνια δεν την ήξερε κανείς! Άλλο παράδειγμα, τα παιδιά του World Party. Τα είδα σε τέσσερα επεισόδια στην ΕΤ3 και τους δώσαμε εκπομπή.
Πρόεδρος: Είναι διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν αυτό στο οποίο αναφέρεστε. Τις ξέρω τις εκπομπές. Παρακολουθώ.
Ενώ ως μάρτυρας υπεράσπισης των Λιάγκα-Σταμάτη βρέθηκε η αρχισυντάκτρια του Πρω1νού, Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία επεσήμανε: «Πριν κάποιες μέρες είχε κάνει η Ντέπυ Γκολεμά μια ανάρτηση περιγράφοντας ένα γεγονός για έναν σωματοφύλακα. Εμείς κάναμε αναπαραγωγή. (…) Το θέμα των απολύσεων σερνόταν για αρκετό καιρό. Είχαν ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν σειρά δημοσιευμάτων για απομακρύνσεις από την εκπομπή. Γνωρίζω για απομάκρυνση έξι ατόμων. Ήταν αρχισυντάκτες. Δεν αλλάζουν κάθε τρεις εβδομάδες! Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια. Στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούσε ότι δεν είχαν καλή συνεργασία. Σε μια σεζόν δεν φεύγουν τόσοι άνθρωποι από μια εκπομπή. (…) Επιπλέον, ο παρουσιαστής έχει άμεσο λόγο στον αρχισυντάκτη του. Είναι ο άνθρωπος που έχει στο αυτί του. Αν ο Λιάγκας και η Σκορδά εισηγηθούν ότι δεν τους κάνω, θα φύγω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular