Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ξανά στο στόχαστρο της εφορίας για την υπόθεση φοροδιαφυγής!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ξανά στο στόχαστρο της εφορίας για την υπόθεση φοροδιαφυγής!


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μπορεί να δικαιώθηκε από το Διοικητικό Εφετείο για το πρόστιμο των 3,7 εκατ. ευρώ για εμβάσματα ύψους 5,28 εκατ. ευρώ, τα οποία είχε στείλει στην Κύπρο τη διετία 2010-2011, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, θα αντιμετωπίσει νέο έλεγχο.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών, μάλιστα, λένε ότι η υπόθεση δεν έκλεισε με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου και ο τραγουδιστής  θα επανελεγχθεί, όχι μόνο τα έτη 2010 – 2011, που έστειλε τα χρήματα στην Κύπρο, αλλά και για την 12ετία 2000-2012, για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποίησε μέσω των τραπεζικών του λογαριασμών και για τα εισοδήματα που δήλωσε στην Εφορία τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.


Αν ο τραγουδιστής δεν καταφέρει να δικαιολογήσει τα ποσά αυτά με βάση τα εισοδήματα που εμφάνισε στις φορολογικές δηλώσεις των ετών 2001-2013, θα κληθεί να καταβάλει επιπλέον φόρους εισοδήματος και προσαυξήσεις για την αδικαιολόγητη προσαύξηση της περιουσίας του.

Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να κληθεί να πληρώσει και μεγαλύτερο ποσό από το αρχικό πρόστιμο που του είχε επιβληθεί μετά τον έλεγχο των εμβασμάτων της Κύπρου τη διετία 2010-2011.

Οριστικό τέλος στην περιπέτεια με την Εφορία θα δοθεί μόνο αν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης καταφέρει να καλύψει τα συγκεκριμένα ποσά, αποδεικνύοντας ότι προέρχονται από εισοδήματα που έχουν αποκτηθεί νόμιμα και έχουν φορολογηθεί ή απαλλαγεί νόμιμα από τον φόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular