Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο σύζυγος της Σίσσυς Φειδά

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο σύζυγος της Σίσσυς Φειδά

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Ανδρίτσος, μεταξύ άλλων, είναι εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Freddo, την περασμένη Πέμπτη ο Γιώργος Ανδρίτσος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Β' Αυτόφωρο Μονομελές καθώς είναι αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες. Πριν λίγο καιρό, η Σίσσυ Φειδά αποφάσισε να επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της, δημιουργώντας εταιρείες και αρχίζοντας διάφορες συνεργασίες με επιχειρήσεις που δραστηροποιούνται στον χώρο της εστίασης και των cafe.

Δυστυχώς, όμως οι συγκεκριμένες συνεργασίες δεν κύλησαν ομαλά, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και απέβησαν άκαρπες. Έτσι, η όμορφη interior designer δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις προς τις συνεργαζόμενες εταιρίες. Προκειμένου να λάβουν τα οφειλόμενα, τα οποία σύμφωνα με διάφορες πηγές της εφημερίδας Freddo, φτάνουν τα 450.000 ευρώ, οι εν λόγω εταιρίες ξεκίνησαν διαδικασίες ώστε να τους καταβληθούν τα ποσά κι έτσι εκδόθηκαν εις βάρος της διαταγές πληρωμής, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει.

IMG_3799

Μια εκ των επιχειρήσεων αυτών, διαπιστώνοντας πως οι οφειλές δεν καταβλήθηκαν ανέθεσε σε δικαστικό επιμελητή να επισκεφθεί στις 8 Ιουνίου την οικία της στη Φιλοθέη, προκειμένου να προχωρήσει σε κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της. Όπως όμως υποστηρίζει ο δικαστικός επιμελητής Παύλος Καλκιτανίδης , ο οποίος μετέβη στην οικία του ζευγαριού έπεσε θύμα εξύβρισης και ξυλοδαρμού.
Ο Γιώργος Ανδρίτσος άρχισε να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπά με βιαιότητα. Μια από τις απειλές που του είπε ήταν ότι «Θα στείλω μπράβους να σε κανονίσουν», ενώ του έσκισε και τα ρούχα όπως αναφέρει ο ίδιος. Μετά την επίθεση, ο Παύλος Καλκιτανίδης κάλεσε την αστυνομία και οι δυο άντρες πήγαν στο τμήμα όπου κατατέθηκαν μηνύσεις και από τους δύο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικαστικός επιμελητής αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο σύζυγος της Σίσσυς παρέμεινε στο τμήμα μέχρι την επόμενη μέρα. Η δίκη για το περιστατικό ορίστηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, ύστερα από αναβολή. Η πλευρά του Γιώργου Ανδρίτσου ζήτησε και πήρε νέα αναβολή, καθώς όπως υποστήριξε ο συνήγορός του συμμετέχει σε μια άλλη πολύκροτη υπόθεση κι έτσι οι δυο πλευρές θα βρεθούν στο Β' Αυτόφωρο Μονομελές στις 8 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular