Εξαφανίστηκε η Φρόσω Κυριάκου -Τι συνέβη;




Χάθηκαν τα… ίχνη της. Η Φρόσω Κυριάκου μπορεί τους τελευταίους επτά μήνες να διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ, περνώντας τον περισσότερο χρόνο κλεισμένη στο σπίτι της και αποφεύγοντας να μιλά σε δημοσιογράφους και εκπομπές παρότι δέχεται στενή πολιορκία, πλέον έχει εξαφανιστεί.

Ενώ πριν μερικούς μήνες συνήθιζε ανά τακτά διαστήματα να έχει παρουσία στα social media, στέλνοντας έτσι τα μηνύματά της πλέον τηρεί σιγήν ιχθύος. Μάλιστα όχι μόνο σταμάτησε και τις λιγοστές της αναρτήσεις, αλλά ο λογαριασμός της Φρόσως στο Facebook απενεργοποιήθηκε. Αν και αυτό προκάλεσε ανησυχία σε πολλούς, κάνοντάς τους να αναρωτηθούν τι συνέβη στην 21χρονη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια χαρά. Ο λόγος που αποφάσισε να εξαφανιστεί από τα social media είναι γιατί  δεν θέλει να την επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια του κόσμου.

Οι επιθέσεις που δέχεται εκεί είναι πάρα πολλές, πολλούς να φτάνουν στο σημείο να την κατηγορούν ακόμη και για τον θάνατο του τραγουδιστή, ενώ πριν λίγο καιρό όταν επισκέφθηκε μια καφετέρια με τις φίλες της δέχτηκε λεκτική επίθεση από τους θαμώνες. Κάτι που την τρομοκράτησε και την έκανε να κλειστεί ακόμα περισσότερο στον εαυτό της.

Το μόνο που θέλει είναι να βρει το χρόνο να γιατρέψει τις πληγές της χωρίς να επηρεάζεται από τα σχόλια του κόσμου που τις περισσότερες φορές κάθε άλλο παρά κολακευτικά είναι προς το πρόσωπό της.

froso12


Την ίδια ώρα, η Μίνα ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική τακτική. Σε αντίθεση με τη συνεπιβάτιδα στο μοιραίο τζιπ, εκείνη έχει ιδιαιτέρως ενεργή παρουσία στα social media. Χθες μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την ώρα της φυσικοθεραπείας σχολιάζοντας χιουμοριστικά την κατάστασή της. «Καθημερινη διασκεδαση…» ,έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Παρότι ο Γολγοθάς της δεν έχει τελειώσει, η Μίνα μέσα από τις αναρτήσεις της και την επαφή της με τον κόσμο προσπαθεί να ξεχνιέται στέλνοντας παράλληλα τα μηνύματά της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular