Υλικά
150 γρ. ταραμάς λευκός
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού άνηθος ψιλοκομμένος
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σπανάκι ψιλοκομμένο
700 γρ. μπαγιάτικο ψωμί ψίχα
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
χυμό από 1/2 λεμόνι
πιπέρι
ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε μία λεκάνη βάζετε τον ταραμά, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τον άνηθο και το σπανάκι και ανακατεύετε.
Μουσκεύετε το ψωμί και το στύβετε πολύ καλά. Προσθέτετε στο μείγμα τηυν ψίχα, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το πιπέρι και ζυμώνετε καλά.
Πλάθετε τους ταραμοκεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε καυτό ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές και τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου