Charlize Theron: Ποζάρει με τα εσώρουχα και μιλά για τον χωρισμό από τον Sean Penn

Charlize Theron: Ποζάρει με τα εσώρουχα και μιλά για τον χωρισμό από τον Sean Penn


Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν είχαν έναν δραματικό και άσχημο χωρισμό, όπως είχαν γράψει τα αμερικανικά ταμπλόιντ

Λίγους μήνες έπειτα από τον χωρισμό της από τον Sean Penn, η Charlize Theron βγήκε από τα ρούχα της και πόζαρε για το περιοδικό της Wall Street Journal, στο οποίο και μίλησε για τους λόγους για τους οποίους δεν συνέχισε τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό.

Η 40χρονη σταρ του Χόλιγουντ διέψευσε τις φήμες που υπήρχαν, ότι έκοψε «βίαια» κάθε επαφή με τον Sean Penn έπειτα από 18 μήνες σχέσης μαζί του και επέμεινε ότι δεν είχαν έναν δραματικό και άσχημο χωρισμό, όπως είχαν γράψει τα αμερικανικά ταμπλόιντ.

Όπως είπε, η απόφαση να χωρίσουν ελήφθη και από τους δύο και συνέχισε: «Είχαμε μια σχέση και ξαφνικά έπαψε να λειτουργεί γι' αυτό και οι δύο αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Αυτό ήταν».



Την ίδια ώρα, η ηθοποιός διέψευσε και τις φήμες που υπήρξαν ότι ο Sean Penn σκόπευε να υιοθετήσει τον 4χρονο γιο της, Jackson.

«Η σχέση μας ήταν στην αρχή. Όσα ακούγονται, ότι ο Sean  θα υιοθετούσε τον γιο μου, δεν ήταν αλήθεια. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε 18 μήνες. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε ένα παιδί», εξήγησε η 40χρονη η οποία τον Ιούλιο του 2015, ένα μόλις μήνα μετά τον χωρισμό της της από τον Penn, υιοθέτησε το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι, την μικρή August.

Η φωτογράφιση της Charlize Theron





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular