Βρήκε τον έρωτα αλλά χάνει το... Μετά τα καυτά φιλιά "σκάει" το τηλεοπτικό διαζύγιο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Βρήκε τον έρωτα αλλά χάνει το... Μετά τα καυτά φιλιά
Από την απόλυτη χαρά στο πλευρό του νέου της αγαπημένου στο θρίλερ της παραμονής της που δύσκολα θα έχει happy end.

 

Της βγήκαν ξινά τα φιλιά! Μπορεί στην προσωπική της ζωή να είναι πλέον μια χαρά με τον Γιώργο Κοτσοβό στο πλευρό της, όμως τα επαγγελματικά της δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν ανάλογη πορεία. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προβλέπουν διαζύγιο-βόμβα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τονALPHA με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν. Ήδη η φημολογία οργιάζει και δεν διαψεύδεται από κανέναν, αφού τα σενάρια που κυκλοφορούν δείχνουν να βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες συνέβησαν δυο γεγονότα που μόνο απαρατήρητα δεν πρέπει να περάσουν όσον αφορά το μέλλον της παρουσιάστριας στον σταθμό. Γεγονότα που επιβεβαιώνουν όσους λένε ότι η Κωνσταντίνα θα χάσει το... σπίτι της, σπιτάκι της με το τέλος των εκπομπών της το καλοκαίρι. Η απίστευτη επίθεση που δέχθηκε η Σπυροπούλου για τα... γλωσσόφιλα όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον Δήμο Βερύκιο στο "Happy Day" για πολλούς μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο έμπειρος δημοσιογράφος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα στο κανάλι και έχει εξαιρετικές σχέσεις με την ηγεσία του σταθμού όταν μιλάει, γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει και για ποιον, οπότε πολλοί συνδύασαν τα λεγόμενά του με το (αβέβαιο) μέλλον της Σπυροπούλου στον ALPHA. Όπως και της Καινούργιου η οποία επίσης βρέθηκε στο στόχαστρο του Βερύκιου.

Η μεγάλη απουσία

Βέβαια, κάποιοι θα πουν ότι και άλλες φορές υπήρχε η ίδια φημολογία και πάντα η Σπυροπούλου κατάφερνε να... επιβιώσει και να παρουσιάζει κανονικά την εκπομπή της το Σαββατοκύριακο παρά το γεγονός ότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήτα αυτή που θα ήθελαν στο κανάλι. Όμως τώρα όντως τα πράγματα δείχνουν να είναι διαφορετικά από ό,τι ήταν τις προηγούμενες φορές και το δεύτερο συμβάν έρχεται να επιβεβαιώσει όσους μιλούν για σίγουρο διαζύγιο. Πριν 10 μέρες κορυφαία στελέχη του καναλιού "πέταξαν" για την Κύπρο για τα εγκαίνια του ALPHA Kύπρου και όλο το... βαρύ πυροβολικό ήταν εκεί! Η Μενεγάκη, η Χατζηβασιλείου, η Νικολούλη και άλλοι. Η Κωνσταντίνα; Απούσα! Και η δικαιολογία ότι δεν προλάβαινε γιατί είχε εκπομπή την Κυριακή δεν έγινε πιστευτή από κανέναν. Σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός η απουσία της Σπυροπούλου ήταν εκείνη που σχολιάστηκε περισσότερο και από τις παρουσίες, δείχνοντας ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά.

Η ίδια πάντως δεν ασχολείται με τις φήμες και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, έχοντας ρίξει όλο το βάρος στην εκπομπή της που μπαίνει στη τελική ευθεία για φέτος. Η Κωνσταντίνα είναι χαμογελαστή κι ευδιάθετη, αφού δεν κρύβει ότι ο "φτερωτός θεός" την έχει χτυπήσει με τα βέλη του. Η αποκάλυψη του νέου της έρωτα και τα καυτά φιλιά με τον Γιώργο της στον Βοτανικό έκαναν αμέσως το γύρο του διαδικτύου, αφού είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια δείχνει full in love και με... ντοκουμέντα. Να δούμε αν ο έρωτας της φέρει και γούρι στα επαγγελματικά της...

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular