Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου-βόμβα της Καινούργιου: Ο άγριος καβγάς που έγραψε το φινάλε και το τρίτο πρόσωπο

Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου-βόμβα της Καινούργιου: Ο άγριος καβγάς που έγραψε το φινάλε και το τρίτο πρόσωπο


Η επανασύνδεση δεν πέτυχε για την Κατερίνα και τον Βασίλη. Και υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι γι' αυτό.

Το χάσμα αποδείχθηκε τελικά αγεφύρωτο και ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος. Όσο κι αν η απόφασή τους προκάλεσε σοκ στην ελληνική showbiz. Άλλωστε δεν είχαν περάσει παρά λίγες ώρες από τη στιγμή που έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την επανασύνδεσή τους και ήταν μες στα μέλια. Τη στιγμή όμως που όλοι ήταν βέβαιοι για το happy end της σχέσης τους (μάλιστα η πρόταση γάμου είχε γίνει και το εντυπωσιακό μονόπετρο κοσμούσε το χέρι της) η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. “Η απόφαση είναι οριστική”, λένε στενοί συνεργάτες της παρουσιάστριας, η οποία ήταν εκείνη που -σύμφωνα με πληροφορίες- έγραψε το φινάλε αυτού του μεγάλου love story. Αν και με το συγκεκριμένο ζευγάρι τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο, αφού τα αισθήματά τους παραμένουν πολύ δυνατά, οι ίδιες πηγές επιμένουν στο “YES!” ότι “αυτή τη φορά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω”.



Το... τρίτο πρόσωπο

Τι συνέβη όμως και από τα φιλιά και τις αγκαλιές φτάσαμε σε χρόνο μηδέν στον (οριστικό;) χωρισμό; Η ρήξη της Κατερίνας με την οικογένεια του Βασίλη ήταν για πολλούς το σημείο-κλειδί. Ήταν το... τρίτο πρόσωπο που έφερε και το διαζύγιο-βόμβα. Μπορεί να έπεσαν γέφυρες, μπορεί να έγινε μέχρι και... μυστικός δείπνος, όπως αποκάλυψε πρώτο το “YES!”, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως τελικά όχι μόνο δεν γεφυρώθηκε το χάσμα, αλλά οι γέφυρες γκρεμίστηκαν με πάταγο. Ενώ φάνηκαν στην αρχή κάποια θετικά σημάδια, το κλίμα όσο περνούσε ο καιρός γινόταν όλο και πιο βαρύ, παρά τις προσπάθειες του επιχειρηματία. Μόνο τυχαία δεν ήταν για πολλούς η απάντηση-ταβανόπροκα της Καινούργιου, στη δήλωση “τους συγγενείς μας δεν τους επιλέγουμε”.  “Το ίδιο συμβαίνει και με τους συγγενείς του συντρόφου σου. Δεν είσαι υποχρεωμένος να τους αποδεχθείς”. Ουσιαστικά η ίδια φανέρωσε το μεγάλο “αγκάθι” στη σχέση της με τον Βασίλη. Ένα “αγκάθι” που όχι μόνο δεν βγήκε αλλά μεγάλωνε και την... πληγή του δεσμού της.

Και φυσιολογικά ήρθε η ρήξη. Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο χωρισμός δεν ήταν και τόσο φιλικός, αφού προηγήθηκε χοντρός καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι. Το τέλος ήταν επεισοδιακό και -όπως επιμένουν οι συνεργάτες της Καινούργιου- οριστικό, αφού η παρουσιάστρια δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις της αμέσως μετά το μεγάλο φινάλε. Ενώ στον πρώτο χωρισμό τους η Κατερίνα κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους και ουσιαστικά δεν έκρυψε τα αισθήματα που διατηρούσε ακόμη για τον Βασίλη, τώρα φρόντισε από την πρώτη μέρα της... ελευθερίας της να ρίξει τα καρφιά της.



Το post και η αφιέρωση

Η αρχή έγινε με μήνυμα που πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram. “Είναι γεγονός πως κάποιοι άνθρωποι δεν μπόρεσαν ποτέ να “απλώσουν” τα ρούχα τους στον ήλιο, να τα στεγνώσουν. Πάντα βρεγμένα τα φορούν. Δεν είναι η ζωή που φταίει γι' αυτό, κι ας της ρίχνουν όλα τα βάρη. Ούτε ο ίδιοι, βεβαια φταίνε. Φταίει το ότι δεν τους χάρισε ποτέ κανείς έναν ήλιο. Να ανατέλλει, να δύει και πάλι να ανατέλλει λαμπερός μέσα τους”. Οι αιχμές και για τον πρώην πλέον σύντροφό της και για την οικογένειά του κάτι παραπάνω από εμφανείς. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Έπειτα από ένα διάλειμμα, η εκπομπή της ξεκίνησε με το τραγούδι “Επιτέλους”. «Αφιερωμένο σε όλες τις τηλεθεάτριές μου που κάποιος, φίλες μου αγαπημένες, σας έχει αφήσει. Αυτό να θυμάστε, μην ξεχνάτε, είστε πολύ καλύτεροί του, πάψτε να αυτοτιμωρείστε. Γενικώς και αορίστως τα λέω εγώ αυτά», είπε αλλά όσοι ξέρουν ότι μόνο “γενικώς και αορίστως” δεν μιλούσε.

Το τέλος δείχνει οριστικό. Βέβαια, καλό θα είναι να κρατάμε ένα παράθυρο ανοικτό για το συγκεκριμένο ζευγάρι. Το παρελθόν είναι οδηγός άλλωστε. Πάντως, αυτή τη φορά πολλοί πιστεύουν ότι περίπτωση νέας επανασύνδεσης δεν υπάρχει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular