Αποκλειστικό! Ο όρος της ασφαλιστικής εταιρείας που μπορεί να μπλέξει τον Αντώνη Ρέμο στις αποζημιώσεις!




Το youweekly.gr μετά από ενδελεχή έρευνα αποκαλύπτει για πρώτη φορά σε ποια ασφαλιστική εταιρεία ήταν ασφαλισμένο το μοιραίο μαύρο τζιπ της Mercedes, σε ποιανού το όνομα, σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο φάκελος και ποιοι είναι οι όροι που μπορεί να μπλέξουν τον Ρέμο σε περιπέτειες, ενδεχομένως ακόμη και αποζημιώσεων.

Ξεκινάμε λοιπόν. Το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελίδης ήταν στο όνομα του Αντώνη Ρέμου και η ασφαλιστική εταιρεία που το είχε ασφαλίσει ήταν η γνωστή σε όλους μας Any time – Interamerican. Ο φάκελος που αυτοκινήτου και της υπόθεσης είναι αυστηρά απόρρητος και βρίσκεται στα χέρια ενός υπαλλήλου της Interamerican ο οποίος τον χειρίζεται δίνοντας ελάχιστες πληροφορίες (τι έχει να κρύψει άραγε η Interamerican). Ζητήσαμε να μάθουμε από την εταιρεία Interamerican κάποια συγκεκριμένα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στο ρεπορτάζ, όπως π.χ. τι είδους ασφάλεια είχε ο Αντώνης Ρέμος για το αυτοκίνητο, αν το αυτοκίνητο ήταν leasing ή όχι, αν η ασφάλεια ήταν μικτή ή όχι.

Θα αναρωτιέστε σαφώς τι ενδιαφέρουν αυτά τα στοιχεία. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι όχι μόνο έχουν ενδιαφέρον, αλλά από αυτά στοιχεία θα εξαρτηθεί αν ο Αντώνης Ρέμος θα μπλέξει σε μεγάλες δικαστικές μάχες και αποζημιώσεις  ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular