Μεγάλη αποκάλυψη: «Η Μίνα Αρναούτη ξύπνησε και άρχισε να θυμάται…»- Τι είπε ο δικηγόρος της




Όπως σας ενημέρωσε με αποκλειστικό ρεπορτάζ χθες το Youweekly.gr, η Μυρσίνη Αρναούτη έχει βγει από την εντατική του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευόταν. Η εξέλιξη της υγείας της είναι θετική, μιας και πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Την ίδια ώρα, το οριστικό πόρισμα της τροχαίας ήρθε στη δημοσιότητα και επιβεβαιώνει οτι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Παραμένουν, ωστόσο, αρκετά αναπάντητα ερωτήματα, που ούτε η Φρόσω ούτε η Μυρσίνη έχουν καταφέρει να απαντήσουν μέχρι σήμερα.

Ο δικηγόρος της 30χρονης Μίνας, Ιωάννης Κωλέττης, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα που σας είχαμε μεταδώσει. Τόνισε οτι η Μυρσίνη έχει βγει από την εντατική και αρχίζει να θυμάται το περιστατικό του δυστυχήματος. Η υγεία της είναι σαφώς καλύτερα, αλλά παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς τα πολλαπλά κατάγματα και το πόδι της αποτελούν ακόμα μεγάλο πρόβλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular