Ζυμαρικά με πάστα ελιάς και τυρί

Ζυμαρικά με πάστα ελιάς και τυρί


Υλικά

500 γρ. ζυμαρικά με κοντό σχήμα
1 βαζάκι πάστα πράσινης ελιάς
4 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού κάππαρη
250 γρ. ημίσκληρη γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
8 ντοματίνια
1 βολβός φινόκιο κομμένο σε τέταρτα
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
φυλλαράκια ρόκας και ελιές για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζετε τα ντοματίνια, αφαιρείτε τους σπόρους και τις φλούδες και τα χοντροκόβετε. Τα ρίχνετε σε ένα μπολ και προσθέτετε το σκόρδο, το κρεμμύδι, το λάδι, το φινόκιο, τη ρίγανη και αλατοπίπερο. Αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο.
Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζετε. Τα αδειάζετε σε σαλατιέρα και, όπως είναι καυτά, τα περιχύνετε με τη σάλτσα της ωμής ντομάτας. Σκορπίζετε το τυρί, την πάστα ελιάς και την κάππαρη. Γαρνίρετε τα ζυμαρικά με φύλλα ρόκας και ελιές και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular