Μαζεύουν υπογραφές εναντίον του Ντιν!

Μαζεύουν υπογραφές εναντίον του Ντιν!


Οργισμένοι οπαδοί της Άρσεναλ προσπαθούν να απαγορεύσουν στον διαιτητή του αγώνα με την Τσέλσι, Μάικ Ντιν, να σφυρίξει ξανά παιχνίδι της Άρσεναλ στο μέλλον.






Σχετκό Περιεχόμενο



 Οι αποφάσεις του Ντιν στο ματς του «Στάμφορντ Μπριτζ» το περασμένο Σάββατο ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων για τον τρόπο που απέβαλε τον Γκάμπριελ και τη στάση του απέναντι στη συμπεριφορά του Ντιέγο Κόστα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Σχετκό Περιεχόμενο
Βενγκέρ: «Απαράδεκτος ο Κόστα»
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
2 ομάδες
Στην Άρσεναλ «βράζουν» για τη διαιτησία του Ντιν με τους οπαδούς των «Κανονιέρηδων» ήδη να προχωρούν σε κινήσεις εναντίον του, όπως αυτή που ξεκίνησε μέσω ίντερνετ και ήδη έχει προσελκύσει αρκετούς υποστηρικτές.

Πιο συγκεκριμένα οι οπαδοί της Άρσεναλ μαζεύουν μέσω του διαδικτύου υπογραφές προκειμένου να απαγορεύσουν από τον Ντιν το ενδεχόμενο να σφυρίξει ξανά παιχνίδι της Άρσεναλ μέσα στη σεζόν.

Μάλιστα ήδη οι υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί ανέρχονται στις 50,000 και οι φίλοι των «Κανονιέρηδων» εκφράζουν την αισιοδοξία πως αυτό το μέτρο πίεσης θα αναγκάσει την Πρέμιερ Λιγκ να εξετάσει το αίτημά τους και να μη δώσει τη δυνατότητα στον Ντιν να... αδικήσει εκ νέου την Άρσεναλ στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...