Ύμνοι φαν Χάαλ για Μαρσιάλ

Ύμνοι φαν Χάαλ για Μαρσιάλ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντονί Μαρσιάλ έχει ξεκινήσει να κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του και ο φαν Χάαλ χαμογελάει με ικανοποίηση.

Μπορεί ο Ολλανδός τεχνικός της Γιουνάιτεντ να είχε δηλώσει πως απέκτησε τον Γάλλο επιθετικό για τον επόμενο τεχνικό των «Κόκκινων Διαβόλων», ωστόσο και υπό τις οδηγίες του το νέο απόκτημα της Γιουνάιτεντ ήδη έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.


Ο Μαρσιάλ μετά το τέρμα του στο ντεμπούτο του απέναντι στη Λίβερπουλ, σκόραρε δύο φορές επί της Σαουθάμπτον οδηγώντας τους «Κόκκινους Διαβόλους» στο τρίποντο. Ο φαν Χάαλ τρίβει τα χέρια του για το ξεκίνημα του Μαρσιάλ, πλέκοντας το εγκώμιο του 19χρονου επιθετικού.

«Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ότι σκοράρει γκολ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν επιθετικό. Αυτή είναι η ποιότητά του και το ταλέντο του. Μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο αλλά το ταλέντο του βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύει», σχολίασε ο φαν Χάαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...