Μακελείο με Ρέμο και Χατζηγιάννη: "Τα πήρε" πολύ άσχημα ο Αντώνης! Δεν είναι μόνο η Ζέτα η αιτία...

Μακελείο με Ρέμο και Χατζηγιάννη:

Υπάρχει διαμάχη, και μάλιστα μεγάλη. Και δεν είναι τωρινή. Κρατά δέκα ολόκληρα χρόνια.


Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οι ζυμώσεις για το νέο “The Voice” μπορεί να φέρουν σημαντικές ανακατατάξεις και δεν αποκλείεται, μετά τον Μιχάλη Stavento, να ανοίξει την πόρτα της εξόδου και ο έτερος άντρας coach, ο Αντώνης Ρέμος, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν να μπαίνει στο δημοφιλές σόου ένας... άσπονδος φίλος του!



Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτές τις πληροφορίες, ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και παίζει ακόμα για τη θέση του Μιχάλη Stavento, είναι αυτό του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση, αφού είναι και τραγουδιστής και συνθέτης και το “πακέτο” αυτό δεν τους αφήνει καθόλου αδιάφορους. Οι υπεύθυνοι του καναλιού κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις, όμως οι δυσκολίες είναι μεγάλες. Ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Γιάννης Κότσιρας είναι τραγουδιστές που κεντρίζουν επίσης το ενδιαφέρον, όμως οι πιθανότητες συμφωνίας είναι λίγες, έπειτα από τις πρώτες διερευνητικές επαφές που έγιναν. Αντίθετα, η περίπτωση του Χατζηγιάννη συγκεντρώνει σαφώς περισσότερες, όμως εκεί υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί.



Η Ζέτα και οι άλλοι (λόγοι)

Ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Ρέμο, αφού οι σχέσεις του τραγουδιστή με τον Κύπριο καλλιτέχνη μόνο καλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Και αιτία δεν είναι μόνο μια γυναίκα, όπως κάποιοι θα υποστηρίξουν. Είναι κι άλλα πολλά. Σίγουρα, κανείς δεν ξεχνάει ότι η σχέση του Ρέμου με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τωρινή σύντροφο του Χατζηγιάννη, ήταν από τα love stories που συζητήθηκαν όσο λίγα στην ελληνική showbiz και κράτησε χρόνια. Μπορεί να έχουν χωρίσει πολύ καιρό και να έχουν γυρίσει σελίδα στη ζωή τους, όμως οι σχέσεις τους -παρά τα αντίθετα που λέγονται- είναι τραγικές. Λογικό είναι -θα υποθέσει κάποιος- να επηρεαστεί και η σχέση των δύο αντρών που παλιότερα έκαναν παρέα. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό.

Το βασικό είναι ότι οι δυο τους δεν έχουν καλές σχέσεις εδώ και δέκα χρόνια, όταν ο Ρέμος ήταν ακόμα ζευγάρι με τη Ζέτα. Οι τραγουδιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους κι εμφανίστηκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Μια συνεργασία που δεν τελείωσε, όμως, με τις καλύτερες συνθήκες, αφού τα ρεπορτάζ της εποχής μιλούσαν για μεγάλη κόντρα και συνεχείς εντάσεις. Από τότε είχε σπάσει το γυαλί ανάμεσά τους και δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει.



Άλλαξε την ώρα!

Είναι αξιοσημείωτο ένα περιστατικό που συνέβη πριν από δύο χρόνια στην Κύπρο, το οποίο δείχνει ότι το χάσμα ανάμεσά τους είναι αγεφύρωτο. Οι Ρέμος και Χατζηγιάννης θα τραγουδούσαν σε μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στη Λάρνακα. Η εμφάνιση του Μιχάλη ήταν προγραμματισμένη γύρω στις 11 το βράδυ και αμέσως μετά θα ανέβαιναν στην σκηνή ο Αντώνης μαζί με την Άννα Βίσση. Όμως την τελευταία στιγμή έγινε αλλαγή και ο Χατζηγιάννης εμφανίστηκε νωρίς το απόγευμα. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, και δεν διαψεύστηκαν ποτέ, ο τραγουδιστής ζήτησε λίγες ώρες πριν από τη συναυλία να γίνει αυτή η αλλαγή, λέγοντας ότι έπρεπε να δώσει το “παρών” και σε άλλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στη Λάρνακα. Οι πληροφορίες, όμως, από άτομα που βρίσκονταν στα παρασκήνια της συναυλίας έλεγαν ότι ο Χατζηγιάννης άλλαξε την ώρα εμφάνισής του για να μην έρθει καν σε οπτική επαφή με τον Ρέμο!

Πώς είναι δυνατόν να συμβιώσουν οι δυο τους στο “The Voice”; Μάλλον θα πρέπει να αποκλειστεί. Πόσω μάλλον όταν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι ο Ρέμος με το που άκουσε ότι έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Χατζηγιάννη έθεσε βέτο. Προς το παρόν ο τραγουδιστής λέει ότι περιμένει τις τελικές προτάσεις του καναλιού για να αποφασίσει τι θα γίνει. Λέτε μία από αυτές να είναι και η συμφωνία ή όχι με τον Χατζηγιάννη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular