Πάτρα: Χαμός στο facebook με τις φωτογραφίες από τα κρατητήρια!

Πάτρα: Χαμός στο facebook με τις φωτογραφίες από τα κρατητήρια!

Κεντρικό θέμα συζήτησης στους κόλπους των χρηστών του facebook, οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Γιώργος Κοτοπούλης - Πέρασε 12 ώρες στα κρατητήρια...

Αντιμετωπίζει με χιούμορ και μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ακόμα και τις μεγαλύτερες περιπέτειές του. Ο λόγος για τον Γιώργο Κοτοπούλη, εκπρόσωπο καταστηματαρχών εστίασης στην Πάτρα. Πριν από λίγες ώρες προκάλεσε νέο χαμό στο facebook με μία ανάρτηση που συνοδευόταν από τρεις φωτογραφίες.


Η πρώτη είναι από τις αρχές της δεκαετίας του 90. Μια φωτογραφία που του έδωσαν οι αστυνομικοί, από τον φάκελο που του είχαν ανοίξει. Οι άλλες δύο είναι από τα κρατητήρια που πέρασε 12 ώρες για 3 ντεσιμπέλ πάνω από το όριο, όπως γράφει ο ίδιος στην ανάρτησή του.

Το μήνυμα δίπλα απο τις παραπάνω φωτογραφίες ήταν το εξής: "Γουστάρω που χρειάστηκε να με πάρουν αυτόφωρο για 3 ντεσιμπέλ στιγμιαία πάνω από το όριο.... να φιλοξενηθώ για 12 ώρες σε απίστευτες συνθήκες Καθαριότητας & υγιεινής ...αλλα στο τέλος να αμειφθώ με την παλιά φωτογραφία μου από το φάκελο μου μιας & έβαλαν νέα φωτο.....θα ήθελα να έιχα τη ευκαιρία να βάλω κάποιους εκεί μεσα για λίγες ώρες, ίσως κάτι να άλλαζε ...Καλησπέρα σας-Buenas tardes"


ΦΩΤΟ από thebest.gr


ΦΩΤΟ από thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Most Popular

Καταργείται η προστασία της πρώτης κατοικίας - Το Eurogroup αποκάλυψε τη δέσμευση της κυβέρνησης

Ξεμπρόστιασμα για την κυβέρνηση της ΝΔ και την πολιτική της σε σχέση με την πρώτη κατοικία αποτελεί η δήλωση του Eurogroup, με την οποί...

What's Popular